Сушиге арналған Pacific nori, Sushi Nori, Great Eastern Sun, 50 парақ, 125 г
Сипаттама Сушиге арналған Pacific nori, Sushi Nori, Great Eastern Sun, 50 парақ, 125 г
Organic Pacific Sushi Nori, Emerald Cove, Organic Pacific Sushi Nori
Нори сушиі (парақтар) әлдеқашан қуырылған, қолдануға дайын парақтар. суши, күріш шарлары. Олар жұқа тілім түрінде де гарнир, сорпа, салат, нан және макарон тағамдары ретінде қолданылады. Нори барлық теңіз көкөністерінен тәтті, күрделі, нәзік хош иісті және ерекше дәмі бар. Олар жоғары сапалы өнім болып саналады және жиі дәмді тағам дүкендерінде кездеседі. Нори құрамында натрий аз және А, В1, В2, В12 және D дәрумендерінің жақсы көзі болып табылады. Норидің құрамында минералдар бар: йод, кальций, темір, фосфор. Нориді үнемі қолдану арқылы иммундық жүйе күшейеді, қандағы холестерин деңгейі төмендейді. Дәстүрлі түрде жапондық теңіз көкөністері әлемдегі ең таза, ең қоректік және дәмді теңіз көкөністерін білдіреді. Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтындағы менеджерге хабарласуға болады.
Пайдалану бойынша ұсыныстар
10 парақ Органикалық Тынық мұхиты Нори теңіз балдыры2 кесе органикалық суши күріш2 1/4 кесе су 1/4 кесе қоңыр күріш сірке суы1/2 ас қасық. л. қамыс қант1/2 ас қасық. л. тұзБамбук суши төсеніші
Күрішті дайындау:Күрішті ағынды сумен шайып, ағызып жіберіңіз (үш рет немесе болғанша су мөлдір). Күрішті 30 минутқа қалдырыңыз. 2 1/4 кесе су мен бір шымшым теңіз тұзын қосып, қайнатыңыз. Қант, тұз және сірке суын араластырыңыз. Бұл қоспаны күріштің үстіне құйыңыз. Ағаш шанышқымен немесе шпательмен мұқият, бірақ ақырын араластырыңыз. Күріш бөлме температурасына дейін салқындаған кезде пісіруге дайын болады (күрішті тоңазытқышта сақтамаңыз – ол қатып қалады және домалату мүмкін емес болады).Толтыру:
Авокадо, қияр, сәбіз, дайкон, тофу, шикі балық сашими, пісірілген асшаяндар, жұмыртқа, тауық етінің ұзын және жұқа тілімдерінің кез келген комбинациясын алыңыз. Умебоши пастасы, маринадталған имбирь, васаби және тостталған күнжіт дәндерімен безендіріңіз.Ролиттерді дайындау:Норидің бір парағын бамбук төсенішіне салыңыз, қолыңызды суық, тұздалған суға батырыңыз. күріш жабысып қалмас үшін су. Күрішті нориге қалыңдығы шамамен 1/4 дюймдік қабатта біркелкі таратыңыз, сіздің жағыңыздағы жиегі бойынша 2 дюймдік жолақты қоспағанда. Тонингтердің бірінші жиынтығын өзіңізге жақын шетке бір қатарға қойып, гарнирді қосыңыз. Норидің шеткі шетін дымқыл саусақтармен сулаңыз және төсенішті мықтап айналдырыңыз. Төсемені жайып, оны тығыздау үшін суланған шетін орамға қарсы басыңыз. Алынған шиыршық тігісін төмен қарай бұраңыз, пышақты ылғалдандырып, орамды 6 - 8 бөлікке абайлап кесіңіз.tableге ұсынып жатқанда, таяз ыдысқа аздап соя соусын немесе тамариді құйып, оған суши тілімдерін батырыңыз.
Басқа ингредиенттер:
Ескертулер:
Салқын, құрғақ жерде сақтаңыз.
Құрама
Ингредиенттер: | |||
1 парақ (2,5 г) | |||
Бір контейнердегі сыбаға: 50 |   ; | ||
Бір порция | % Күнделікті мән | ||
Калориялар | 10 г | ||
Майдың калориялары | 0г | ||
Жалпы май | 0г | 0% | |
қаныққан май | 0 г | 0% | |
Транс май | 0г | ||
Холестерин | 0 мг | 0% | |
Натрий | 0 мг | 0% | |
60 мг | 2% | ||
Жалпы көмірсулар | 1 г | 0% | |
Тағамдық талшық | 0 г | 0% | |
Қант | 0 г | ||
Ақуыз | 1g | 2% | |
А дәрумені | 6% | ||
С витамині | 4% | ||
Кальций | 0% | ||
Темір | 2% | ||
В1 дәрумені | 2 % | ||
В2 дәрумені | 4% | ||
Фосфор | 2% | ||
Yodine | 78% | ||
* Пайыз Күнделікті мәндер 2000 калория диетасына негізделген. Күнделікті мәндер калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін: | |||
Калориялар | 2000 | 2500 | |
Жалпы май аз | 65г | 80г | |
Қаныққан майлар аз | 20г | 25г | |
Холестерин | 300мг | 300мг | |
Натрий аз | 2400 мг | 2400мг | |
Жалпы көмірсулар | 300г | 375г | |
Тағамдық талшық | 25г | 30г | |
Калор грамм үшін y: | |||
Май: 9 & middot; · | Көмірсулар 4 | Ақуыздар 4 | span> |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу