Сарысу протеині, оң сарысу, Вермонттағы DaVinci зертханалары, шоколад дәмі ұнтағы, 1,09 кг
Сатылды
Қоймада (аяқталады)
Вермонттың Жасыл тауларында (АҚШ) орналасқан DaVinci Laboratories 45 жылдан астам уақыт бойы қоспалар өнеркәсібінде өнімді әзірлеу және инновациялар бойынша көшбасшы болып табылады.
Whey Protein, Right Whey, DaVinci Laboratories of Vermont -арық бұлшықет массасын құруға, жаттығудан кейін қалпына келтіруді жеделдетуге, күш пен төзімділікті арттыруға, аштықты қанағаттандыруға арналған тағамдық қоспа. Бір порцияРайт сарысуы, Вермонттағы DaVinci зертханалары21 г ақуыз, 140 калория, 8 г көмірсу, 1,5 г май және 1 г қант береді. Жаңа Зеландия шөппен қоректенетін сиырлардың сүтінен жасалған, пестицидтер мен химиялық заттарсыз. Өнім спортшылар үшін тамаша тағам болып табылады және максималды өнімділікке, күшке, қуатқа ықпал етеді. Сіз шаршау мен әлсіздіктің не екенін ұмытасыз.
Biotus веб-сайтында сіз өнімдерді сатып алып, танысып қана қоймай, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
DaVinci Laboratories of Vermont, Right Whey Protein, Chocolate, 1,09 кг
Ұсынылатын пайдалану: Тағамдық қосымша ретінде бір қасықты (34,6 г) араластырыңыз. күніне 180-240 мл сумен, сүт алмастырғышпен немесе сүйікті сусынмен ішіңіз немесе денсаулық сақтау маманының нұсқауы бойынша пайдаланыңыз.Жақсы нәтиже алу үшін салқын ішіп, шейкерді немесе араластырғышты пайдаланыңыз.
Басқа ингредиенттер: какао ұнтағы, гуар сағызы, табиғи шоколад хош иісі, табиғи француз ванильінің хош иісі, күнбағыс лецитині. Құрамында сүт бар.
Құрамында: глютен жоқ.
Ескертулер: Егер сіз жүкті болсаңыз, бала емізетін болсаңыз немесе ауруыңыз болса, қолданар алдында дәрігеріңізбен кеңесіңіз. Балалардың қолы жетпейтін салқын, құрғақ жерде сақтаңыз. Тығыздауыш сынған немесе жоқ болса қолданбаңыз. Бұл өнімнің түсі табиғи ингредиенттер түсінің өзгеруіне байланысты өзгеруі мүмкін.
Композиция> | |||
Қызмет көрсету өлшемі:  ;1 қасық (34,6 г) | |||
Сығасы: шамамен 30 | |||
Бір қызмет көрсету сомасы | %** | ||
Калориялар | 140 |
| |
Майдың калориялары | 15 | ||
Жалпы май | 1,5г | 2% |
|
қаныққан май | 1г | 5% |
|
Холестерин | 75 мг | 25% |   ; |
Натрий | 230мг | 10% | |
Жалпы көмірсулар | 8g | 2% | |
Қант | 1г | *** |
|
Тағамдық талшық | 8% | ||
Белок (сарысудан) | 21г | 42% | |
А дәрумені (сарысудан) | 61,9 ХБ | 1% | |
Кальций (сарысудан) | 78мг | 8% |
|
Темір (сарысудан) | 1,4мг | 8% |
|
Жаңа Зеландия сарысуы протеин концентраты | 26,25г | >*** |
|
Ас қорытуға төзімді мальтодекстрин (Fibersol-2 бренді) | 2г | *** |
|
Стевия жапырағы сығындысы | 135 мг | *** | |
** 2000 калориялы диетаға негізделген пайыздық күндік мән. | |||
*** Күнделікті қажеттілік анықталмады. |
Типтік аминқышқылдарының профилі немесе порциядағы сарысу протеині концентраты * | |
Изолейцин | 1,02 г |
лейцин | 2,18 г |
Лизин | 1,64 г |
Метионин | 0,4 г |
Фенилаланин | 0,67 g |
Треонин | 0,89 г |
Триптофан | 0,27г |
Валин | 1г |
Гистидин | 0,39 г |
Аланин | 0,9 г |
Аргинин | 0,69 г |
Аспарагин қышқылы | 2,01 г |
Цистеин/Цистин | 0,75 г |
Глутамин қышқылы | 3,01 г |
Глицин | 0,33 г |
Proline | 0,71г |
Серине | 0,76г |
Тирозин | 0,64 г |
Сарысудың типтік ақуыз құрамы порциядағы ақуыз концентраты * | |
а-лакталбумин | 3,27 г |
В-лактоглобулин | 8,25 г |
Гликомаропептидтер | 0,59 г |
Иммуноглобулин G | 1,25 г |
Ірі қара малдың альбумині | 1,04 г |
Протеоздық пептон 5 | 0,20 г |
Лактоферрин | 0,02 г |
* Типтік аминқышқылдары мен ақуыз мәндері: өндіру кезінде алынған орташа үлгі үлгілері. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу