Whey Protein, Molken-HD, Vanilla, Caramel, BPI Sports, 777 г
Сипаттама Whey Protein, Molken-HD, Vanilla, Caramel, BPI Sports, 777 г
Whey protein HD (Molken-HD), ваниль, карамель, BPI Sports – сарысудан алынатын ақуыз концентраты, атап айтқанда ірімшік өндірісінде. Протеиннің бұл түрі табиғи сүт өнімдерінен жасалғандықтан, ол бодибилдер үшін белок пен аминқышқылдарының дерлік таптырмас көзіне айналды. Бұл белоктың аминқышқылдарының энергия өндіруге бірегей қабілетінің арқасында ол бүкіл дене үшін, әсіресе физикалық күш салу кезінде таптырмас энергия көзіне айналды. Сонымен қатар, сарысу ақуызы цистеин мен метиониннің (бөліну кезінде ДНҚ тұрақтануы), аргинин мен лизиннің (дене салмағының жоғарылауы) көзі болып табылады. кальций және глутамин (иммундық жүйені жақсарту). HD протеинінің әрбір бөтелкесі табиғи ингредиенттерден суық температурадағы микрофильтрация процесін пайдалана отырып жасалған, нәтижесінде маңызды микроэлементтерді сақтай отырып, ақуызы өте жоғары соңғы өнім алынады. HD Whey – бұлшық ет түзетін ультра премиум ұнтақ. Бұл ақуыз формуласы қамтиды ең жоғары сапалы сарысу ақуыздарының бірнешеуі, бұл бұлшық еттерін жасағысы келетін спортшылар үшін ақуыз көзі болып табылатын қоректік және көп функциялы ақуыз қоспасы. HD Whey құрамында ақуыздың қорытылуын қолдайтын бірегей ферментті құрам, сонымен қатар бұлшықеттердегі ақуыздың ыдырауымен күресуге көмектесетін порцияға 5 грамм BCAA бар. †
† Тиісті жаттығулар мен диетамен үйлеседі.
Қолдану жолы: Қолданар алдында жапсырманы толығымен оқып шығыңыз! 1 қасық өнімді мұқият араластырыңыз. 150 - 180 мл мұзды суды және жаттығудан немесе күшті (белсенді) белсенділіктен кейін бірден ішіңіз. Жақсы нәтиже алу үшін оны дұрыс диетамен бірге қолданыңыз және қолданар алдында әрқашан дәрігеріңізбен кеңесіңіз.
Басқа ингредиенттер: белок қоспасы бұлшықет құруға (сарысу протеині концентраты, сүт протеинінің концентраты, сарысу ақуызының изоляты, сүт ақуызының изоляты), табиғи және жасанды хош иістендіргіштер, целлюлоза сағызы, ксантан сағызы, караген, кремний диоксиді, лецитин (соядан және/немесе күнбағыстан) , сукралоза, калий ацесульфамы, глицерин моностеараты және Прогидролаза (меншікті фермент қоспасы).
Құрамында:сүт және соя.Жержаңғақ, балық, жұмыртқа, ағаш жаңғағы және бидай өңдейтін кәсіпорында өндірілген.
Құрама
Қызмет көрсету: 1 қасық (37г) | tr>||
Сыбаға: 21 | ||
Бір порциялар | күндік %> қажеттіліктер | |
Калориялар | 150 | |
Майдың калориялары | 30 | |
Жалпы май | 3,5 г | 5%† |
Қаныққан майлар | 2g | 10%† |
Холестерин | 110 мг | 37% |
Жалпы көмірсулар | 4 g | 1%† |
Диеталық талшық | 0 г | 0% |
Қант | 3г | ** |
Белок | 25г | 50%† |
Кальций | 250 мг | 25 % |
Натрий | 120 мг  ; | 5% |
† Күнделікті қажеттілік 2000 калория диетаға негізделген. |   ; | |
** Күнделікті қажеттілік анықталмады |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу