Нан қоспасы (глютенсіз), нан қоспасы, Боб қызыл диірмені, 453 грамм
Сипаттама Нан қоспасы (глютенсіз), нан қоспасы, Боб қызыл диірмені, 453 грамм
Үйде дайындалған нан қоспасы (глютенсіз)ны қолмен немесе нан машинасында жасауға болады. Бұл қоспасы глютенге сезімтал адамдар үшін арнайы жасалған немесе қажет болса, барлығы пайдалана алады. Пісіру нәтижесі сэндвичтер, тосттар, нан үгінділері, тосттар және басқа да тағамдар үшін өте қолайлы ылғалды, хош иісті нан болып табылады. Қоспада қой ұны, картоп крахмалы, жүгері крахмалы, құмай ұны, тапиока, буланған қамыс шырыны, сұлы жармасы, ксантан сағызы, картоп ұны, теңіз тұзы, гуар сағызы, соя лецитині және ашытқы пакеті бар. Biotus веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, сонымен қатар өнімдермен таныса аласыз, біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Бобтың қызыл диірмені, үйде жасалған керемет нан қоспасы, Глютенсіз
Кәдімгі пештерге арналған нан пісіру рецепті:
1 2/3 кесе жылы су немесе сүт (сиыр, күріш, соя) 1 тұтас жұмыртқа және жеткілікті жұмыртқаның ағы шамамен 3/4 кесе 1/4 кесе ерітілген сары май немесе өсімдік майы 1 шай қасық алма сірке суы
Жылы сүттегі ашытқыны бөлек ыдыста араластырыңыз, 5 минутқа қалдырыңыз. Жұмыртқа, еріген сары май, сірке суы және ашытқы-сүт қоспасын қосып, орташа жылдамдықта 3 минут бойы нан қоспасы үшін араластырыңыз. Қамырды майланған қалыпқа шамамен 25-35 минутқа қойыңыз. 180 градуста 60-65 минут пісіріңіз. Шамадан тыс қызаруды болдырмау үшін тағы 10 минут жабыңыз. Дайындығын тексеру үшін нанды тырнақпен басыңыз. Қытырлақ, қатты дыбыс нанның дұрыс пісірілгенін білдіреді. Кесілгенше суытыңыз.
Нан машинасында нан пісіру
1 2/3 кесе жылы су немесе сүт (сиыр, күріш, соя) 1 тұтас жұмыртқа және жеткілікті жұмыртқаның ағы шамамен 3/4 кесе 1/4 кесе ерітілген сары май немесе өсімдік майы 1 шай қасық алма сірке суы
Барлық ингредиенттер бөлме температурасында болуы керек. Ашытқы, сұйық және құрғақ ингредиенттерді дұрыс ретпен қосу үшін арнайы нұсқауларды орындаңыз. Сүт, жұмыртқа, еріген сары май және сірке суын нан машинасына қоспас бұрын жақсылап араластырады. Нан пісіру режимін таңдаңыз. Нан пісіргіштен нан шығарып, кесілгенше суытыңыз.
Басқа ингредиенттер:гарбанзо бұршақтары (ұн), картоп крахмалы , жүгері крахмалы, ақ құмай ұны, тапиока ұны, қант қамысы шырыны, бұршақ фавасы (ұн), ксантан шайыры, кептірілген ашытқы, картоп ұны, теңіз тұзы, гуар сағызы, соя лецитині.
Салқын, құрғақ жерде сақтаңыз.
Құрама
Құрамы: | |||
Қорсылау: 1 порция (28г микс) | |||
порция Бір контейнерге:16 | |||
Бір порция сомасы: | Араластыру | дайындалды | |
Калория | 100 | 130 | |
Майдан алынатын калориялар | 5 | 30 | |
күнделікті % Мән** | |||
Жалпы май | 0 г * | 0% | 5% |
Қаныққан май | 0 г | 0% | 10% |
Транс майлар | 0 г | ||
Холестерин | 0 мг | 0% | 7% |
Натрий | 270 мг | 11% | 12% |
Жалпы көмірсулар | 21г | 7% | 7% |
Тағамдық талшық | 2 г | 8% | 8% td> |
Қант | 2 г | span> | |
Белок | 3 г | ||
А дәрумені | 0% | 2% | |
С витамині | 0% | 0% | |
Кальций | 0% | 2% | |
Темір | 4% | 6% | |
* Аралас қосынды . ** Күнделікті мәндер 2000 калория диетасына негізделген. Сіздің күнделікті мәндеріңіз калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. |
Калориялар: | 2000 | 2500 | ||
Жалпы май | аз | 65г | 80г | |
Май | Аз span> | 20г | 25г | |
Холестерин | Мен Аз | 300 мг | 300 мг | |
Натрий | Аз | 2,400 мг | 2,400 мг | |
Жалпы көмірсулар | 300 г | 375 г | ||
Тағамдық талшық | span> | 25г | 30г |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу