Желатин, буындар мен байламдарға арналған коллаген, сиыр терісі желатині, Great Lakes Gelatin Co., 454 г
Сатылды
Сипаттама Желатин, буындар мен байламдарға арналған коллаген, сиыр терісі желатині, Great Lakes Gelatin Co., 454 г
Желатин, коллаген бірлескен күтім, хош иістендірілмеген, сиыр терісі желатин, коллаген бірлескен күтім, хош иістендірілмеген
Желатин, коллаген буындар мен байламдар, хош иістендірілмеген, сиыр терісі желатині, коллаген бірлескен күтімі, хош иістендірілмеген, Great Lakes gelatin Co. аминқышқылдарына бай және ағзаға жақсы сіңетін гидролизденген коллагендер. Коллаген – бұл терінің, буындардың, сүйектердің және басқа дәнекер тіндердің денсаулығы үшін маңызды компонент. Денедегі коллагеннің жеткіліксіз синтезі кезінде тері серпімділігін, қаттылығын жоғалтады және алғашқы әжімдер пайда болады. Желатин омыртқалы жануарлардың тұяқтарынан, мүйіздерінен және коллагенді емес бөліктерінен алынбайтын белоктардың тамаша көзі болып табылады. Желатиннің өсімдік көздері жоқ. Желатин, буын және байлам коллагені, хош иістендірілмеген, сиыр терісі желатині, коллаген бірлескен күтімі, хош иістендірілмеген, Great Lakes gelatin Co. Biotus веб-сайтында сіз өнімдерді сатып алып, олармен танысып қана қоймай, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Қолдану бойынша ұсыныстар:
Өнімнің ұсынылатын тәуліктік дозасы – екі шай қасық. Бір ас қасық таңғы астан бұрын немесе кезінде және кешкі ас алдында немесе кешкі ас кезінде бір ас қасық алыңыз. Аштықты басу үшін желатинді тамақ алдында қабылдаңыз.1-әдісБір стақан сүйікті шырынға немесе басқа сусынға бір шай қасық өнім қосыңыз. Бір минут бойы ерігенше араластырыңыз да, ішіңіз.
2-әдісБір ас қасық суық суға қосып, 1 минуттан кейін ыстық сұйықтық қосып, ерігенше араластырыңыз.
3-әдісЫстық немесе салқын мюсли ыдысына бір ас қасық қосып, жақсылап араластырыңыз.Бір шай қасық өнім. жарты литр сұйықтықты желатиндейді.
Басқа ингредиенттер:
Желатин
Ескертулер:
Тоңазытқышта сақтамаңыз.
Құрама
Композиция> | ||
Қызмет көрсету өлшемі:  ;12г | ||
Сыбаға:  ;шамамен 38 | ||
Бір порциядағы сома | <Күнделікті мәннің span>%-ы | |
Калориялар | 43 | |
Натрий p> | 12мг | 1% |
Ақуыз | 11 г | |
Желатин | 12 г | ** |
* Пайыз күндік мән 2000 калориялы диетаға негізделген.** Күнделікті мән анықталған жоқ. | ||
Жалпы талдау | ||
Белок | 88-92% | |
Гүл | 225 г | |
Тұтқырлық мПа · | 34-40 | |
pH | 4,1-5,5 | |
Ылғалдылық | <12% | |
Күл | <2% | |
Натрий | 100мг / 100г | |
Көмірсулар | 0% | |
Май | 0% | |
Ауыр металл | <0,005% | |
Калор ii бір грамм | 103,0 | |
Типтік аминқышқылдарының мөлшері | ||
(% ) | (Mg) | |
Аланин | 11,0 | +1210 |
Аргинин | 9,3 | +1023 |
Аспартин қышқылы | 6,7 | 737 |
Цистин | 0,1 | 11 |
Глутамин қышқылы | 11,4 | 1254 |
Глицин | 29,0  ; | 3190 |
Гистидин | 1,0 | 110 |
Гидроксипролин | 14,5<шпа n class='Apple-tab-span'> | 1595 |
Гидроксилизин | 1,2 | 132 |
Изолейцин | 1,8 | 198 |
лейцин | 3,4 | 374 |
Лизин | 4,6 | 506 |
Метионин | 1,0  ; | 110 |
Фенилаланин | 2,6 | 286 |
Proline | +17,6 | 1936 |
Серин | 3,8 | 418 |
Треонин | 2,2 | 242 |
Триптофан | 0 | 0 |
Тирозин | 1,0 | 110 |
Валин | 3,3 | 363 |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу