Желатин, Спорттық зерттеулер, ұнтақ, хош иістендірілмеген, 454 г
Сатылды
Қоймада (аяқталады)
Сипаттама Желатин, Спорттық зерттеулер, ұнтақ, хош иістендірілмеген, 454 г
Желатин, Спорттық зерттеулер - 100% таза өнім, ол жоғары ақуыздық коллагеннің тамаша көзі болып табылады. Сиыр еті желатині жануарлардан алынатын ақуыздық заттардың қоспасынан тұрады және құрамында 18 амин қышқылы бар. Сиыр етінің желатині - коллагеннің бір түрі. Адам ағзасы 30% коллагеннен тұрады. Коллаген теріде, шашта, бұлшықеттерде, сүйектерде, тістерде және сіңірлерде болады. Қартайған сайын ағзадағы коллаген өндірісі азаяды, оның қорын толықтыру үшін коллагендік қоспаларды қолдану қажет. Сиыр етінің желатинін үйдегі зефир, сағыз, құймақ, печенье және жеміс-жидек тағамдары сияқты сүйікті тағамдарды дайындауда қолдануға болады.
Biotus сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, онымен танысуға болады. өнімдер, сонымен қатар толық ақпарат алу үшін кеңесшілерімізге хабарласыңыз.
Спорттық зерттеулер, желатин ұнтағы, хош иістендірілмеген, 16 унция (454 г).
Ұсынылатын пайдалану:ересектер үшіндиеталық қосымша ретінде сүйікті ыстық сусынмен немесе тағаммен бірге күнделікті бір қасық алыңыз; Пісіруге немесе пісіруге арналған табиғи қоюландырғыш ретінде 1 қасықты 150 мл суық сұйықтықпен араластырыңыз, бір минут бойы араластырыңыз, содан кейін 150 мл ыстық сұйықтықты қосып, толығымен ерігенше араластырыңыз. Қосақ қосылған.
Басқа ингредиенттер: таза сиыр желатині (коллаген).
Қоймайды. Құрамында:Глютен, ГМО, қант бар.
Ескертулер: Желатин (коллаген) толық ақуыз емес. Тағамдық ақуызды ауыстыру немесе салмақ үшін қолданбаңыз. жоғалту. Бөлме температурасында құрғақ жерде сақтаңыз. Өнімді шамадан тыс қызудан, мұздаудан, ылғалдылықтан және жарықтан қорғаңыз. Xбалалар мен үй жануарларының қолы жетпейтін жерде сақтаңыз. Бұл өнімді қолданбас бұрын, әсіресе жүкті болсаңыз, бала емізетін болсаңыз, ауруға шалдыққан болсаңыз немесе рецепт бойынша дәрі қабылдасаңыз. Ұсынылған тәуліктік дозадан асырмаңыз. Тығыздауыш сынған немесе жоқ болса, қолданбаңыз.
Құрама
Қызмет көрсету мөлшері: 1 қасық (10 г^) | ||
Сыбаға: шамамен 45 | ||
  ; | Бір порциядағы сома | күнделікті мәннің%** |
Калориялар | 35 |
|
Белок | 9г | * |
Натрий | 30мг | 1% |
Таза сиыр еті желатині | 10г | * |
* Күнделікті мән анықталмаған ** 2000 калориялы диетаға негізделген Күнделікті мән пайызы. ^ Бір қасық үшін 10 грамм шамамен орташа. |
Бір порциядағы типтік амин қышқылы профилі ▲ | |
Аланин | 689мг |
Аргинин | 714 мг |
Аспартин қышқылы | 561мг |
Глутамин қышқылы | 1,054 мг |
Глицин | 1,751 мг |
Гистидин †† | 68мг |
Гидроксилизин | 102мг |
Гидроксипролин | 969 мг |
Изолейцин †† | 128мг |
Лейцин †† | 247 мг |
Лизин †† | 289 мг |
Метионин †† | 51мг |
Фенилаланин † † | 179мг |
Пролин | 978 мг |
Серин | 289мг |
Треонин †† | 162 мг | <
Тирозин | 43 мг |
Валин †† | 204мг |
†† Маңызды аминқышқылдары ▲ Табиғи өзгерістер болуы мүмкін. |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу