Құрақ жарқыраған қант, Боб қызыл диірмені, 793 г
Сипаттама Құрақ жарқыраған қант, Боб қызыл диірмені, 793 г
Жарқыраған қамыс қант (Жарқырағанқант) жоғары сапалы қант қамысынан жасалған пайдалы тәттілендіргіш. Алтын кристалдар жылтырына дейін жылтыратылған және олар жарқыраған жарқырау, тәттілік және қытырлақ болу үшін кекстер, кекстер, пирогтар мен печеньелерге себуге болады. Түрлі-түсті жарқыраған қант кристалдарын жасау үшін оны тағамдық бояудың бірнеше тамшысымен араластырады. . Шикі қант ірі түйіршікті, янтарь түсті, кристалдарға ұқсайды. Қантты қант қамысының шырынын өңдеп, одан суды баяу буландыру арқылы жасайды.Бұл процесс оның кристалдануына әкеледі. Кептіру процесін аяқтау үшін кристалдар турбиналарда немесе центрифугада центрифугаланады. Мелассаның көп бөлігі бумен немесе сумен жойылады. Оның құрғақ және борпылдақ ірі кристалдарының түсі ашық алтыннан қоңырға дейін. Құрақ қантын өндіру әдісі оны вегетариандықтар үшін қолайлы етеді, өйткені қант құрамында жануарлардан алынатын өнімдер жоқ. Қанттың құрамында: аз мөлшерде кальций, магний, фосфор, натрий бар. Пісіру кезінде қамыс қант әртүрлі тағамдарды пісіру және пісіру үшін қолданылады, бірақ оның жоғары ылғалдылығын ескеру қажет. Өндірушілер оны ауа өткізбейтін контейнерде салқын, қараңғы жерде сақтауды ұсынады. Biotus веб-сайтында, сіз оны сатып алып қана қоймай, өнімдермен танысып, кеңесшілерімізден толық ақпарат ала аласыз.
Қалай пайдалану керек:
Лимон печеньелері: 2 ¼ шыныаяқ әмбебап ұн; ½ бір шай қасық қопсытқыш; ½ бір шай қасық сода; ½ шай қасық тұз; 3/4 кесе сары май, жұмсақ; 1 кесе түйіршіктелген қант; 1 жұмыртқа; 1 шай қасық ваниль сығындысы; 2 ас қасық жаңа лимон шырыны; бір лимонның қабығы (шамамен 1 ас қасық); ¼ шыныаяқтар жарқыраған қант.
Пешті 200° дейін алдын ала қыздырыңыз; және пергамент қағазы бар пісіру парағын дайындаңыз. Кішкене ыдыста ұн, қопсытқыш, сода және тұзды араластырыңыз. Бір жаққа қойыңыз.
үлкен ыдыс, сары май мен қант қосылған кілегей. Жұмыртқаны қосып, жақсылап араластырыңыз. Ванильді, лимон шырынын және қабығын араластырыңыз. Құрғақ ингредиенттерді қосып, қамыр дайын болғанша араластырыңыз.
Печеньелерді шарларға айналдырып, әр шарды жарқыраған қантқа айналдырыңыз, дайындалған пісіру парағына бір-бірінен біраз қашықтықты салыңыз. Шеттері қызарғанша, шамамен 12 минут пісіріңіз. Табада қалдырыңыз. пісіру парағын 5 минут. ; 24 печенье.
Dбасқа ингредиенттер: құрақ қант.
Құрама
Композиция | |||
Қызмет көрсету: 1 шай қасық (5 г) | |||
Бір контейнердегі порциялар: 132 | |||
| Бір порцияда | күнделікті қажеттілік | |
Калориялар | 25 |
| |
Майдан алынатын калориялар | 0 |
| |
Жалпы май | 0 r | 0% | |
Транс май | 0г |
| |
Моноқаныққан май | 0 г | 0% | |
Полиқанықпаған май | 0 г |
| |
Холестерин | 0 мг | 0% | |
Калий | 0мг | 0% | |
Барлығы көмірсулар | 6г | 2% | |
Тағам талшықтар | 0 г | 0% | |
Қант | 6г | 0% | |
Белок | 0г | 0% | |
А дәрумені |
| 0% | tr>|
С витамині |
| 0% | |
Кальций |
| 0% | |
Темір |
| 0% | |
* Күнделікті талап 2000 калориялы диетаға негізделген. Сіздің күнделікті тұтынуыңыз калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. | |||
  ; | Калориялар | 2 000 | 2,500 |
Жалпы май | Кішірек | 65г>> | 80г |
Қаныққан май | Кішірақ | 20г | 25г |
Холестерин | Кішірек қарағанда | 300мг | 300мг |
Натрий | Кішірек, span> | 2,400 мг | 2,400 мг |
Жалпы көмірсулар |
| 300г | 375г |
Тағамдық талшық |
| 25г | 30г |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу