Крахмал (Тапиока), Тапиока, Бобтың қызыл диірмені, 680 г
Сипаттама Крахмал (Тапиока), Тапиока, Бобтың қызыл диірмені, 680 г
Тапиока крахмалы (маниок)маниоктың немесе тапиоканың тропикалық өсірілген етті тамырынан жасалады. Қоректік крахмал маниоктан алынып, «інжу-маржан» пішініне келтіріледі. Кішкентай тапиока інжу-маржанында сульфиттер немесе басқа қоспалар жоқ. Тапиока маржандары өздігінен дәмсіз дерлік, бірақ олар қосылған өнімнің дәмін сіңіреді. Оны десерттерде және тәтті сусындарда, сондай-ақ пудингтерде, пирогтарда және желелерде қоюландырғыш ретінде қолдануға болады. Америкалықтар оны пудинг жасау үшін қолданғанды ұнатады, шоколад немесе жеміс қосуға болады. Тапиока сонымен қатар сусындар мен дәмді тағамдарда (сорпалар мен тұшпараларда) қолданылады. Бұл туралы, сондай-ақ ересектер мен балалардың денсаулығына арналған көптеген басқа пайдалы өнімдер туралы қосымша ақпаратты Biotus веб-сайтынан біле аласыз.
Bob's Red Mill, Small Pearl Tapioca
span>
Пісіру әдісі:
Ең жақсы тоңазытқышта немесе мұздатылған күйде сақтаңыз.
Классикалық ескі стильдегі тапиока пудингі: 1/3 кесе інжу тапиока; 3/4 кесе су; 2 1/4 кесе 2% сүт; 1/4 шай қасық тұз; 2 жұмыртқа, 1/2 кесе қант, 1/2 шай қасық ваниль.
Кішкентай тапиока інжу-маржандарын 30 минут суға салып қойыңыз. Сіңдіргеннен кейін тапиоканы төгуге болмайды. Тапиокаға сүт, тұз, 1/4 кесе қант және аздап шайқалған жұмыртқаның сарысын қосып, қайнағанша орташа отта араластырыңыз. Баяу отта 10-15 минут бойы бетін ашпай пісіріңіз. Жиі араластырыңыз. Жұмыртқаның ағын қантпен көбік пайда болғанша шайқаңыз. Шамамен 3/4 кесе ыстық тапиоканы жұмыртқаның ағымен біріктіріңіз, содан кейін қоспаны қайтадан кастрюльге ақырын бүктеңіз. Баяу отта 3 минут бойы араластырыңыз. 15 минут суытыңыз, содан кейін ванилин қосыңыз. Жылы немесе салқындатылған, қарапайым немесе мускат жаңғағы немесе кокос жаңғағымен ұсыныңыз. 3 1/2 кесе.
Тапиока жемісі. Тапиока пудингін рецептте көрсетілгендей дайындаңыз. Жұмыртқаның ақтығын қоспас бұрын, 2/3 кесе майдалап туралған жаңа піскен немесе кептірілген жемісті тапиокаға салыңыз.
Шоколадты тапиока. Тапиока пудингін рецептте көрсетілгендей дайындаңыз. 2 ас қасық қосыңыз. 2 ас қасық араластырылған қантсыз какао ұнтағы. l.жұмыртқаның ағын қосар алдында қантты құйыңыз.
Басқа ингредиенттер: тапиока крахмалы .
Құрама
Құрамы: | ||
Қорғау: 1 ас қасық (11 г) | ||
Сыбаға Бір контейнерге: 62 | ||
Бір Контейнердегі порциялар | күнделікті мәннің %%* | |
Калориялар | 40 | |
Майдан алынатын калория | 0 | |
Жалпы май | 0 г | 0% |
Қаныққан май | 0 г | 0 % |
Транс майлар | 0 г | |
Холестерин | 0 мг td> | 0% |
натрий | 0 мг | 0% |
Жалпы көмірсулар | 10 г | 3% |
Тағамдық талшықтар | 0 г | 0% |
Қант | 0 г | |
Белок | 0 г | |
А дәрумені | 0 % | |
С витамині | 0% | |
кальций | 0% | |
Темір | 0% | |
* 2000 калориялы диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. Сіздің күнделікті жәрдемақы калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. |
Калориялар: | 2 000 | 2500 | |
Жалпы май | Аз қарағанда | 65г | 80г |
Май | Аз | 20 г | 25 g |
Холестерин | Төмен | 300 мг | 300 мг |
Натрий | Аз | 2400 мг | 2400 мг |
Жалпы көмірсулар | 300 г | 375 г | |
Тағамдық талшық |   ; | 25г | 30г |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу