Протеин сарысуы казеин, Bluebonnet Nutrition, француз ванилині, 952 г
Сатылды
Сипаттама Протеин сарысуы казеин, Bluebonnet Nutrition, француз ванилині, 952 г
Сарысу ақуызы – сарысудан алынатын глобулярлы белоктардың концентраты, атап айтқанда, ірімшік өндірісінде & nbsp; Протеиннің бұл түрі табиғи сүт өнімдерінен жасалғандықтан, ол бодибилдер үшін белок пен аминқышқылдарының дерлік таптырмас көзіне айналды. Осы ақуыздың аминқышқылдарының энергияны өндіруге бірегей қабілеті арқасында, & nbsp; ол бүкіл дене үшін таптырмас қуат көзіне айналды, әсіресе физикалық күш салу кезінде. Сонымен қатар, сарысу ақуызы цистеин мен метиониннің (бөліну кезінде ДНҚ тұрақтануы), аргинин мен лизиннің (дене салмағының жоғарылауы), кальций мен глутаминнің (иммундық жүйені жақсарту) көзі болып табылады.
Қазіргі спортта тамақтану қолданылады – суспензиялы бөлшектерден тұратын мицеллярлы казеин. Сұйықтықпен араласқан кезде мицеллярлы казеин асқазанда ыңғайлы (ауыр емес) қанықтыру сезімін тудыратын қою консистенцияны құрайды.Осылайша казеин ағзаны ұзақ уақыт бойы маңызды аминқышқылдарымен, оны қабылдағаннан кейін шамамен 6-8 сағаттан кейін қамтамасыз етеді. Бұл бұлшықеттердің өсуі үшін емес, олардың ұйқы кезінде және тамақ арасындағы ұзақ үзіліс кезінде жойылуын болдырмау үшін маңызды.Казеин майды жағу үшін де жақсы. Бұл аштықты жоя отырып, қанықтыру сезімін береді. Құрамында көмірсулар жоқ және майларға нашар. Майды жағу процесінде бұлшықеттердің бұзылуын болдырмайды. Толығырақ кеңес алу үшін Biotus сайтындағы менеджерге хабарласуға болады.
Bluebonnet Nutrition, қос әрекетті протеин, сарысулы казеин, табиғи француз ванилині
Қолдану: шейк ретінде: 33 г (1 қасық) ұнтақ, 240 мл суық су/сүт/шырынмен араластырыңыз, тегіс болғанша шайқаңыз.
Басқа ингредиенттер:сарысу ақуызы изоляты, кальций казеинаты, мицеллярлы казеин , табиғи ваниль дәмі, акация сағызы, MCT майы, күнбағыс лецитині, соя лецитині, стевия сығындысы (Reb A).
Құрамында сүт және соя бұршақтары бар.
Тегін: Жұмыртқа, балық, ұлулар, ағаш жаңғақтары, жержаңғақ, бидай, соя, ашытқы, глютен, арпа, күріш, ГМО емес.
Ескерту: мықтап жабық ұстаңыз Балалардан алыс, салқын, құрғақ жерде сақтаңыз. Қауіпсіздік пломбасы сынған немесе жоқ болса қолданбаңыз.
Бұл өнімді тағамдық қоспа ретінде қолданбаңыз. Қолданбаңыз. салмақ жоғалту үшін пайдаланыңыз.
  ;
Құрама
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету: 1 қасық (34г) | ||
Бір контейнердегі порциялар: 28 | ||
Бір қызмет td>күнделікті жәрдемақы қажеттіліктердің% | ||
Калориялар | 130 |   ; |
Майдан алынатын калория | 10 | |
Жалпы май | 1г td> | 2 |
Қаныққан май | 0, 5 г | 3 |
Холестерин | 10 мг | 3 |
3,5 г | <2 | |
Тағамдық талшық | 1 г | 4 |
Қант | 1,5 г | |
Белок | 26 г | 52 |
Д витамині (сарысу және казеин) | 8 ХБ &даггер; | 2 |
Кальций (сарысу және казеин) | 190 мг &қанжар; | 19 |
Фосфор ( сарысу және казеин) | 120 мг &қанжар; | 12 |
Магний (сарысу және казеин) | 23 мг &даггер; | 6 |
Мырыш (сарысу және казеин) | 500 мкг &қанжар;< | <аралығы> 3 |
Хлорид (сарысу және казеин) | 20 мг & қанжар; | <2 |
Натрий (сарысу және казеин) | 110 мг &қанжар; | 5 |
Калий және казеин) | 80 мг &даггер; | 2 |
L-глютамин | 500 мг | * |
2000 калория диетасына негізделген тәуліктік қажеттілік. * Күнделікті қажеттілік анықталмады.  ; † Орташа алғанда витаминдер мен минералдар tableде көрсетілген мөлшерден өзгеше болуы мүмкін. |
Бір порциядағы әдеттегі амин қышқылдары бір порциядағы 26 грамм ақуызға шаққандағы миллиграмм пайыз амин қышқылдарына негізделген. | ||
Амин қышқылдары | % Жалпы ақуыз | мг |
аланин | 4,3%> td> | 1110 мг |
Аргинин | 3.1 % | 800 мг |
Аспартин қышқылы | 9,3% | 2405 мг |
Цистин | 1,5% | 390 мг |
Глутамин қышқылы | 19,6% | 5105 мг |
Глицин | 1,8% | 465 мг |
Гистидин | 2,1% | 550 мг |
Лизин | 8,8% | 2285 мг |
Летионин | 2,5% | 645 мг |
Фенилаланин | 3,7% | 950 мг |
Пролин | 7,8% | 2015 мг |
Лерин | 5,1% | 1325 мг |
Треонин | 5,9% | 1545 мг |
Триптофан | 1,7% | 430 мг |
Тирозин | 2,9% | 770 мг |
Тармақталған тізбекті аминқышқылдары | ||
Изолейцин | 5,5% | 1435 мг |
Лейцин td> | 10,2% | 2660 мг |
Валин span> | 6,0% | 1565 мг |
Белок фракциялары | ||
Бета-лактоглобулин | 27% | 9230 мг |
Гликомаропептидтер (GMP)> | 16% | 4280 мг |
Альфа-лакталбумин | 10% | 3200 мг |
Иммуноглобулиндер (IgG), | 2% | 720 мг |
Сарысу альбуминдері | <1% | 250 мг |
Сарысу ақуызының изолятын, мицеллярлы казеинді және кальций казеинатын біріктіретін есептеуге негізделген қызмет көрсету. |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу