Сарысу протеині, оң сарысу, Вермонттағы DaVinci зертханалары, ваниль дәмі, ұнтақ, 954 г
Сатылды
Қоймада (аяқталады)
Вермонттың Жасыл тауларында (АҚШ) орналасқан DaVinci Laboratories 45 жылдан астам уақыт бойы қоспалар өнеркәсібінде өнімді әзірлеу және инновациялар бойынша көшбасшы болып табылады.
Whey Protein, Right Whey, DaVinci Laboratories of Vermont -арық бұлшықет массасын құруға, жаттығудан кейін қалпына келтіруді жеделдетуге, күш пен төзімділікті арттыруға, аштықты қанағаттандыруға арналған тағамдық қоспа. Бір порцияОң сарысу, Вермонттағы DaVinci зертханалары21 г ақуыз, 120 калория, 7 г көмірсу, 1 г май және 1 г қант береді. Жаңа Зеландия шөппен қоректенетін сиырлардың сүтінен жасалған, пестицидтер мен химиялық заттарсыз. Өнім спортшылар үшін тамаша тағам болып табылады және максималды өнімділікке, күшке, қуатқа ықпал етеді. Сіз шаршау мен әлсіздіктің не екенін ұмытасыз.
Biotus веб-сайтында сіз өнімдерді сатып алып, танысып қана қоймай, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
DaVinci Laboratories of Vermont, Right Whey Protein, Vanilla, 954 г
Ұсынылатын пайдалану: Тағамдық қосымша ретінде бір қасықты (31,8 г) араластырыңыз. күніне 180-240 мл сумен, сүт алмастырғышпен немесе сүйікті сусынмен ішіңіз немесе денсаулық сақтау маманының нұсқауы бойынша пайдаланыңыз.Жақсы нәтиже алу үшін салқын ішіп, шейкерді немесе араластырғышты пайдаланыңыз.
Басқа ингредиенттер:гуар сағызы және табиғи ваниль хош иісі, сүт және соя.
Құрамында жоқ: ГМО, цитрус, глютен, күріш және ашытқы.
Ескертулер: күшті>егер сіз жүкті болсаңыз, бала емізетін болсаңыз немесе қарсы көрсетіліміңіз болса, қолданар алдында дәрігермен кеңесіңіз. Балалардың қолы жетпейтін салқын, құрғақ жерде сақтаңыз. Тығыздауыш сынған немесе жоқ болса қолданбаңыз. Бұл өнімнің түсі табиғи ингредиенттер түсінің өзгеруіне байланысты өзгеруі мүмкін.
Композиция> | |||
Қызмет көрсету өлшемі:  ;1 қасық (31,8 г) | |||
Сығасы: шамамен 30 | |||
Бір қызмет көрсету сомасы | %** | ||
Калориялар | 120 |
| |
Майдың калориялары | 15 | ||
Жалпы май | 2г | 3% |
|
Қаныққан май | 1г | 5% |
|
Холестерин | 55 мг | 18% |
|
Натрий | 30 мг | 1% | |
Жалпы көмірсулар | 6g | 2% | |
Қант | 1 г | *** |
|
Тағамдық талшық | 2g | 8% | |
Ақуыз (сарысудан) | 21g | 42% | |
А дәрумені (сарысудан) | 26 ХБ | 1% | |
Кальций (сарысудан) | 108 мг | 1% |
|
Темір (сарысудан) | 0,23 мг | 1% |
|
Жаңа Зеландия сарысуы ақуыз концентраты | 27,8г | ** * |
|
Төзімді ас қорыту мальтодекстрин (Fibersol-2 бренді) | 2g | *** |
|
Стевия жапырағы сығындысы | 220 мг | *** | |
** 2000 калория диетасына негізделген күнделікті мән пайызы. | |||
*** Күнделікті қажеттілік анықталмады. |
Типтік аминқышқылдарының профилі Бір порциядағы сарысу протеин концентраты * | |
Изолейцин | 1,47г |
лейцин | 2,38 г |
Лизин | 1,97 г |
Метионин | 0,55 г |
Фенилаланин | 0,74 г |
Треонин | 1,55 г |
Триптофан | 0,44 г |
Валин | 1,34г |
Гистидин | 0,42 г |
Аланин | 1,13г |
Аргинин | 0,59 г |
Аспарагин қышқылы | 2,37 г |
Цистеин/Цистин | 0,61 г |
Глутамин қышқылы | 3,91 г |
Глицин | 0,44 г |
Proline | 1,37г |
Серине | 1,13г |
Тирозин | 0,74 г |
Сарысудың типтік ақуыз құрамы порциядағы ақуыз концентраты * | |
а-лакталбумин | 2,68 г |
В-лактоглобулин | 9,57 г |
Гликомаропептидтер | 3,92 г |
Иммуноглобулин G | 0,84 г |
Ірі қара сарысуындағы альбумин | 0,32 г |
Протеоздық пептон 5 | 0,87 г |
* Типтік аминқышқылдары мен ақуыз мәндері өндіру кезінде алынған үлгілердің орташа көрінісі болып табылады. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу