Сарысу протеиндері, құлпынай, табиғи факторлар, 340 г
Сарысу протеині – сарысудан алынатын глобулярлы белоктардың концентраты, атап айтқанда, ірімшік өндірісінде & nbsp; Протеиннің бұл түрі табиғи сүт өнімдерінен жасалғандықтан, ол бодибилдер үшін белок пен аминқышқылдарының дерлік таптырмас көзіне айналды. Осы ақуыздың аминқышқылдарының энергияны өндіруге бірегей қабілеті арқасында, & nbsp; ол бүкіл дене үшін таптырмас қуат көзіне айналды, әсіресе физикалық күш салу кезінде. Сонымен қатар, сарысу ақуызы цистеин мен метиониннің (бөліну кезінде ДНҚ тұрақтануы), аргинин мен лизиннің (дене салмағының жоғарылауы) көзі болып табылады. кальций және глютамин (иммундық жүйені жақсарту). Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтындағы менеджерге хабарласуға болады.
Табиғи факторлар, сарысу факторлары, 100% табиғи сарысу протеиндері, табиғи құлпынай дәмі.
Қолдану тәсілі:коктейль ретінде: 20 г (1 қасық) ұнтақты 180 мл сумен араластырыңыз, шейкерде шайқаңыз. Күніне 1-3 рет тұтыныңыз.
Басқа ингредиенттер: Құлпынай хош иісті табиғи тәттілендіргіш, гуар сағызы, қызылша тамырының сығындысы, соя бұршақтары.
ҚұрамындаҚұрамы жоқ:жасанды консерванттар, тәттілендіргіштер, бояғыштар, бидай, ашытқылар, қант.
Ескерту: мықтап жабылған салқын, құрғақ жерде сақтаңыз. балалар. Қауіпсіздік пломбасы сынған немесе жоқ болса қолданбаңыз.
Ингредиенттер:
Үлес: 20г | |||
Проциялар саны: 17 | |||
Бір порцияда | %-ы Талаптар | ||
Калориялар  ; | 80 | ||
Майдың калориялары  ; | 20 | ||
Жалпы май   ; | 2 г | 3% | |
Қаныққан май | 0,5г | 3% | |
Холестерин | 40 мг | 13% | |
Жалпы көмірсулар | 2g | 1% | |
Қант | 1 г | † | |
Ақуыз | 15 г | 30% | >|
Витамин | 8 ХБ | &Канжар; | |
С витамині | 0,3 г | &Канжар ; | |
Рибофлавин | 0,4 мг | 24% | |
Никотин қышқылы | 0,2 мг | 1% | td> |
Кальций | 89мг | 9% | |
Темір | 0,1 мг | &Канжар; | |
Фосфор | 66мг | 7% | |
Магний | 12мг | 3% | |
Мырыш | 0,1мг | ‡ | |
Натрий | 50 мг | 2% | |
Калий | 70 мг | 2% | |
Сарысу ақуызы концентраты, сүт изоляты (микрофильтрленген, денатуратылмаған) | 19мг | † | |
Бромелайн | 25мг | † | |
Ұнтақталған фермент (протеаза, папайн, липаза) | 13 мг | † | |
Стевия жапырағы ( ұнтақ) | 40мг | † | |
<б>&қанжар; Тәуліктік қажеттілік анықталған жоқ. ‡ Құрамында осы дәруменнің тәуліктік мөлшерінің 1%-дан азы бар | |||
Сарысу ақуызының микрофракциялары | |||
Бета-лактоглобулин | 50% | ||
Альфа-лакталбумин | 16% | ||
Гликомаропептидтер | 14% | ||
Иммуноглобулин | 5% | ||
Альбумин | 5 % | ||
Лактоферрин | 0,9 % | ||
td> | |||
аланин | 0,7 г | ||
аргинин | 0,3 г | ||
аспартин қышқылы | 2,0 г |   ; | |
цистеин | 0,3 г | ||
глутамин қышқылы | 2,8 г | ||
глицин | 0,3 г | ||
гистидин | 0,3 г | ||
изолейцин | 0,9 г | ||
лейцин | 1,3 г | ||
лизин | 1,2g | ||
метионин | 0,3 г | ||
фенилаланин | 0,4 г | ||
proline | 1,1 г | ||
serine | 0,8g | ||
треонин | 1,2г | ||
триптофан | 0,2 r |   ; | |
тирозин | 0, 4 г .7 г |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу