Мисо сорпасы (органикалық), Edward & Sons, 7 порция, әрқайсысы 7,2 г
Мисо пастасы мүмкін. шикі балықты пісіру үшін консервант ретінде қолданылады (мисомен біріктіргеннен кейін балықты бір апта бойы сақтауға болады). Ол жаңа піскен көкөністерге, соустарға арналған ащы тұздықты дайындау үшін қолданылады. Мисо балықтан, ұлулардан, теңіз балдырларынан және көкөністерден жасалған сорпаға қосылады. Бұл маусымдық тағамда С дәрумені, каротин және талшық көп. Мисо пастасы ақуызға бай, оның құрамында лецитин, глютамин қышқылы, В тобының дәрумені және ас қорытуды жақсартатын, ішек жұмысын реттейтін көптеген микроорганизмдер бар.
Дайындау әдісі: бір конверттің мазмұнын 200 г ыстық суға қосыңыз. араластырыңыз. Ләззат алыңыз!
Кеңес: дайындау кезінде Үйде хош иіс пен қоректік заттардың мазмұны үшін буға пісірілген көкөністерден қалған суды пайдалануға болады.
Басқа ингредиенттер: мұздатылған кептірілген органикалық мисо (органикалық соя бұршақтары, мәдени органикалық күріш, теңіз тұзы) мұздатылған кептірілген органикалық тофу (су, органикалық соя бұршақтары, кальций сульфаты, магний хлориді, органикалық пияз ұнтағы, ашытқы сығындысы, органикалық пияз, саңырауқұлақтар, саңырауқұлақтар) ұнтақ, органикалық ақжелкен, жасыл пияз.
Бұл сорпа Жетекші жылдам мисо сорпасы брендтерінің орташа көрсеткішінен порцияда 68%-ға көп натрий бар.
Егер сізде ингредиент сезімталдығы болса бұл өнімнің диеталық нұсқауларға сәйкес келетініне көз жеткізіңіз.
Қызмет көрсету: 1 конверт (7,2 г) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 4 | ||
Бір порция | %күндік мән* | |
Калориялар | 25 | |
Майдан алынатын калориялар | 5 | |
Барлығы май | 1 г | 1% |
Қаныққан май | 0 г | 0% |
Транс майлар | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 270 мг | 11 % |
Жалпы көмірсулар | 3г | 1 % |
Тағамдық талшық | <1 г | 3% |
Қант | <1 г | |
Белок | 2 г | |
А дәрумені | 2% | |
С витамині | 2% | |
Кальций | 2% | |
Темір | 4% | |
* 2000 калориялы диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу