So Palmetto (Saw Palmetto), Palmetto-Plus, Biotics Research, 90 капсулалар
Сатылды
Қоймада (аяқталады)
Palmetto-Plus™ сау пальметто, минералдар, витаминдер, каротиноидтар және простата безінің сау жұмысын қолдауға арналған басқа да синергисттердің көзі. Оның Palmetto-Plus Forte™-дан айырмашылығы 3 капсуладағы ликопеннің 1/3-ке аз болуымен ерекшеленеді. Saw palmetto дәстүрлі шөп медицинасының бірнеше түрінде қолданылады. Майя серена тоник ретінде ішкен, ал семинолдар жидектерді қақырық түсіретін және антисептикалық ретінде пайдаланған. Пальметто сығындысы қуық асты безінің қатерсіз гиперплазиясын (BPH) емдеудің тамаша құралы болып табылады деп саналады.
Biotus веб-сайтында сіз тек сатып ала алмайсыз. , сонымен қатар өнімдермен танысыңыз, біздің кеңесшілерден толық ақпарат алыңыз.
Биотиктерді зерттеу, Palmetto-Plus™ (90 C)
Ұсынылатын пайдалану>:
Тағамдық қосымша ретінде немесе денсаулық сақтау маманының нұсқауы бойынша күніне 3 капсула.
Басқа ингредиенттер:
Капсула қабығы (желатин және су).
Бұл өнімде глютен және сүт жоқ.
Ескерту:
Бұл өнімді балалардың қолы жетпейтін жерде сақтаңыз.
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету мөлшері: 3 капсула | ||
Бір контейнердегі порциялар: 30 | ||
B порцияға: | күнделікті мәннің % | |
А дәрумені ( табиғи аралас каротиноидтар, пальмитат) (IU қатынасы 1:1) | 10 000 ХБ | 200% |
В6 витамині (пиридоксаль-5-фосфат) | 6 мг | 300% |
Магний (магний глицинаты) | 100 мг | 25% |
Мырыш (мырыш цитраты) | 45 мг | 300% |
Селений (селенометионин) | 50 мкг | 71% |
Serenoa repens (жидек) (4:1 сығындысы) | 500 мг | * |
Глицин | 500 мг | * |
L-аланин | 200 мг | * |
Глутамин қышқылы (L-глютамин қышқылы) | 200 мг | * |
Ликопен (қызанақтан табиғи түрде оқшауланған) | 3 мг | * |
Хлорофилиндер (тұт жапырағы) | 2 мг | * |
Супероксидті дисмутаза (өсімдік мәдениеті және қанжар;)аралығы> | 30 мкг | * |
Каталаза (өсімдік мәдениеті және қанжар;) | 30 мкг | * |
* Анықтаудың қажеті жоқ. † Құрамында табиғи байланысқан фитохимиялық заттар, соның ішінде SOD және каталаза бар полифенолды қосылыстар бар арнайы өсірілген биологиялық белсенді өсімдік мәдениеті байланысқан фермент факторын сақтау үшін төмен температурада сусыздандырылады |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу