Facebook Pixel

Астық пен тұқымның өнгіші, ЖАСЫЛ ВИТАМИН

Өндіруші ел: Украина
сапа кепілдігі
Өнім коды: 36898
Код-сызықша: 2102819500011

Өндірістен тыс

7.914₸
Жаңа элементтер GREEN VITAMIN
Сатушы: Biotus
Biotus
Сипаттама
Өндіру үшін қыста бәрі қатып қалғанда барып жер іздеудің қажеті жоқ, тек сепкіш пен кәдімгі су қажет.Өндіру гидропоника әдісіне негізделген. Гидропоника - топырақты пайдаланбай өсімдіктерді өсіру, өйткені өсімдік дақылдары барлық қажетті қоректік заттар (макро және микро элементтер кешені) бар арнайы ерітіндіден қоректенеді.Сыртқы шыныға арналған тесіктермен жабыңыз. Biotus сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, өнімдермен танысып, кеңесшілерімізден толық ақпарат ала аласыз.

Астық пен тұқымды өну бойынша нұсқаулар:>

1. Астықты сұрыптап, барлық қараңғы, ұсақталған, шөгілген дәндер мен қоқыстарды алып тастаңыз

2. Спроутердің ішкі шынысына астықты құйып, оны бірнеше рет таза суық сумен шайыңыз. Су шыны түбіндегі саңылаулар арқылы ағып кетеді және елеуішті пайдаланудың қажеті жоқ.

3. Спроутердің ішкі шынысын сыртқы стаканға салып, 1:3 қатынасында ауыз суды құйыңыз. Егер қандай да бір дәндер немесе қоқыс жоғарыға қалқып кетсе, оларды бетінен жинап, лақтырып тастаңыз - олар әлі де өнбейді. Шаң мен жәндіктер дәндерімізге (әсіресе жазда) түспеуі үшін, сондай-ақ шыныға ауа еркін енуі үшін біз әйнектің жоғарғы бөлігін тесіктері бар қақпақпен жабамыз. Ауаның болуы өну үшін өте маңызды фактор болып табылады. Дәнді жібітетін судың жақсы болуы - өзіңіз ішетін судың жақсы болғаны жөн. Суланған дән суды белсенді түрде «ішеді».

4. Дәннің ісінуі және көлемінің ұлғаюы үшін бірнеше сағатқа қалдырыңыз. Сондықтан, сіз сағат санына емес, дәндердің ылғалдануын және көлемінің шамамен 1,5-2 есе ұлғаюын және жұмсақ болуын іздеуіңіз керек. Орташа алғанда 8-12 сағат жеткілікті

5. Астық ісінгеннен кейін оны таза сумен көп мөлшерде шаю керек және оны түнде сусыз өну үшін бір стақан Герминаторға қалдыру керек (егер процесс күндізгі уақытта орын алса, Герминаторды қараңғы жерге қою керек). Екінші рет астық тұншығып қалмас үшін суды құюдың қажеті жоқ, сонымен қатар тым көп ылғал шірік тудыратынын есте сақтаңыз. Тек мезгіл-мезгіл сумен шаю қажет, бірақ кем дегенде 8 сағат сайын бір рет, өйткені астықтың бетінде қышқылдық пен зең пайда болуы мүмкін табиғи ашытқылар бар. Дәндерге суды үнемі жаңарту және оттегіге қол жеткізу қажет, сондықтан біз астық контейнерін қаншалықты жиі шайып, желдетсек, соғұрлым жақсы. Бұл жағдайда дәндердің қабаттарын ақырын шайқау керек.

6. Дәнді күнге сіңірген жөн - ол бактерияларды өлтіреді. Ал қараңғы жерде, бірақ жылы жерде өнген дұрыс. Ұзындығы 1-3 мм болатын көшеттердің пайда болуымен дәндерді жеуге болады. Бұл пішінде олар ең пайдалы болып табылады. Өсіру жылдамдығы дәннің түріне байланысты. Бақылаулар бойынша сұлы 2-ші күні ғана өнеді. Қарақұмық пен сұлының арасында қара бидай мен бидай бар. Олардағы тамырлардың ақ құйрықтарын шамамен бір күнде көруге болады. Бірақ өну жылдамдығы дәннің өзіне ғана емес, сыртқы факторларға да байланысты. Егер кенет 2 күннен кейін дәндер көктеп шықпаса (дайындығы: 1-2 мм өскін), қара немесе көгерген болса - оларды жеуге болмайды.

7. Өскіндер ісініп немесе көгергеннен кейін 2-3 күн ішінде жиналуы керек. Сіздің дәм бүршіктеріңіз ең жақсы көрсеткіш болып табылады - егер өскіндер дәмді болса, оларды жеуге уақыт келді. Өскен дәндерді тоңазытқышта 48 сағатқа дейін сақтауға болады, бірақ ауаға жақсы қол жетімділікпен және дәндердің кеуіп кетпеуін қадағалаңыз. Барлық өскіндер тоңазытқыштың ең қараңғы бөлігінде сақталуы керек. Қараңғыланған немесе құрғақ тамыры бар өскіндерді жеуге жол бермеңіз. Демек, мұндай көшеттердің құны төмен, олар қазірдің өзінде қурап жатыр.

8. Егер сіз дәнді жасыл массаға дейін өніп алғыңыз келсе, өскінді тікелей күн сәулесі түсетін жерге емес, ашық жарықта орналастырыңыз.

Дәндер мен тұқымдарды өну үшін пайдалы кеңестер:

Өскіндер таза және балғын иіске ие болуы керек, жағымсыз иіс (қышқыл, ескірген немесе көгерген) болмауы керек. Өскіндер мен қақпақтарды өскіндер арасында ыстық сумен жақсылап жууды ұмытпаңыз. Иіс пен бактерияны кетіру үшін, мезгіл-мезгіл өсіргішті ыстық тұзды сумен немесе сода ерітіндісімен жууға болады.

Тұқымдардың барлығы өнбейді, кейбіреулеріне ұзағырақ уақыт кетеді. . Өнбейтін тұқымдарды (ұсақталған, түсі нашар, шіріген және тұқым қауызы. Олар әдетте жуу кезінде бетіне қалқып шығады.

Тұқымдарды өну кезінде жуған кезде және өніп шығуды бастамас бұрын, оларды жақсылап шайып, ағызып жатқан судың мөлдір екеніне көз жеткізіңіз.

Бұршақтарды басқа тұқымдарға қарағанда екі есе көп шаю ұсынылады. Қоңыр дақтар пайда болуы керек. болдырмауға болады.

Өскінге арналған тұқымдарды ауа өткізбейтін контейнерде бөлме температурасында сақтау керек. Сапалы тұқым әдетте 2-5 жыл бойы өміршеңдігін сақтайды. Бірақ екеуіне де артықшылық беріледі. жаңа піскен тұқымдарды пайдаланыңыз.

Өскен дәндерді шикі күйінде жеуге болады. Оларды тұтас жеуге немесе блендер немесе ет тартқышта ұнтақтап, содан кейін кептірілген жемістермен, балмен араластыруға болады. жаңғақтар, жаңа піскен шөптер немесе жемістер, үгітілген сәбіз. бидай ұрықтары туралы көптеген адамдарға таныс мюслиді еске түсіреді. Сондай-ақ көкөніс пен жеміс-жидек бидай өскіндері қосылған жаңа салаттар жасауға болады.

Бірақ мұндай тағамды бірден жеп, оны ұзақ сақтамаған дұрыс екенін есте сақтаңыз. ! Бірақ егер сіз әлі де өскен дәндері бар ыдысты тоңазытқышқа салғыңыз келсе, оған аздап лимон шырынын немесе бал қосыңыз.

Егер астық шайнау кезінде сағызға айналса. , онда бұл өніп шығуға өте қолайлы сорт емес, оны ағзаға сіңіру қиын.

Green Дәруменді дән және тұқым өнгіштері жинағы:

1. Ішкі шыны

2. Сыртқы шыны

3. Жабық қақпақ

4. Саңылаулармен жабыңыз

5. Картон қаптама

Тұтынушы сұрақтары

Сұрақтар жоқ

Сұрағыңызды қойыңыз

Сұрақ модерациядан кейін көрсетіледі.

    Барлық жауаптар модерациядан кейін көрсетіледі.

    Тұтынушы пікірлері

    0

    0 шолулар

    Сүзгілер
    Күн
    Рейтинг Пайдалылық

    Пікірлер жоқ

    Пікір жазу
    Өнім фотосуреті немесе бейнесі бар шолу үшін бонус тіркелгіңізге 487₸ алыңыз*
    * Жарнама туралы мәліметтер сілтемеде
    Пікір қосу
    • Сіз бұл өнімді қалай бағалайсыз?

    Youtube-тен бейнеге сілтеме

    .jpeg, .jpg, .gif, .png пішіміндегі 10 суретке дейін қосыңыз, файл өлшемі 5 МБ дейін

    Пікір модерациядан кейін көрсетіледі.

    loader
    Сіз пікіріңізді модерацияға жібердіңіз.