Пробиотиктер, пробиотик + пребиотикалық талшық, Yum-V, Балалар, 40 балапан
Сатылды
Пробиотиктер йогурттарда жеткілікті мөлшерде, лакто- және бифидобактериялар, тұздалған қырыққабат (пастерленген емес) пробиотиктер педиокок, лейконосток, сонымен қатар лактобактериялар, ірімшіктің кейбір түрлерінде, айран. Бастапқы жапондық рецепт бойынша дайындалған мисо сорпасы пробиотиктерге өте бай және құрамында шамамен 162 дос бактерия бар.
Пробиотиктер таблеткалар, капсулалар, ұнтақтар және сұйықтықтар түріндегі тағамдық қоспалардан жеткілікті мөлшерде оңай алынады. Biotus веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, сонымен қатар өнімдермен таныса аласыз, біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Қолдану жолы: Күніне 1 кәмпит, тамақпен жақсырақ.
Құрамында жоқ: күшті>ашытқы, жұмыртқа, бидай (глютен) ), жержаңғақ немесе соя. Құрамында сүт туындылары бар.
Ескертулер: 2 жасқа толмаған балаларға бермеңіз (тұншығып қалу қаупіне байланысты). X span>мықтап жабылған салқын, құрғақ, балалардың қолы жетпейтін жерде. Тығыздауыш сынған немесе жоқ болса, тұтынбаңыз.
Басқа ингредиенттер: құрақ қант, пальма майы, күнбағыс лецитині, антиоксиданттар: бай. токоферол сығындысы және аскорбил пальмитаты. Шоколад дәмі бар кәмпиттер.
Биологиялық белсенді тағамдық қоспалар. Олар дәрі емес.
Құрамы : | ||
Үлес: 1 аю | ||
Бір контейнердегі порциялар: 40 | ||
Бір порцияға арналған ингредиенттер | күнделікті қажеттіліктің% | |
Калория | 14 | |
Майдан алынған калориялар | 6 | |
Жалпы май | 0,65 г | 1% |
Қанығы май | 0 г | 0% |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 0 мг | 0% |
Жалпы көмірсулар | 2 г | <1% |
Тағамдық талшықтар | 0,25 г | 1% |
Ақуыз | 0 г | 0% |
Меншікті пробиотик қоспасы: | 1 миллиард жасушалар† | ** |
Lactobacillus Acidophilus | ||
және Bifidobacterium Lactis | ||
Пробиотикалық талшықтар | 250 мг | 1% |
Инулин | ||
* 2000 калориялы диетаға негізделген пайыздық күндік мән. | ||
** Күнделікті қажеттілік o емес анықталған. | ||
† Бөлме температурасында сақтаған кезде жарамдылық мерзімі аяқталғанға дейін кепілдендірілген минимум. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу