Салауатты холестеринді қолдау, ботаникалық қоспа, три-хол, биотикалық зерттеулер, 90 капсула
Tri-Chol™ құрамында ерекше микроэлементтер бар ботаникалық заттардың бірегей комбинациясы бар. , соның ішінде инозитол гексаницинат, холестеринді модуляциялау үшін қолдау ретінде. Холестеринді дененің әрбір жасушасында табуға болады. Ол тағамды қорыту, гормондарды өндіру және D дәруменін жасау сияқты әртүрлі маңызды табиғи функцияларды орындайды. Ағза холестеринді шығарады, бірақ адамдар оны тамақпен де тұтынады. Оның сыртқы түрі балауыз және майлы.
Холестерин екі түрге бөлінеді: LDL немесе «жаман» холестерин; холестерин және HDL немесе «жақсы» холестерин.
Biotus веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, өнімдермен таныса аласыз, біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.>
Биотиктерді зерттеу, Tri-Chol™
Ұсынылатын пайдалану:>
Күніне бір капсула, диеталық қосымша ретінде немесе денсаулық сақтау маманының нұсқауы бойынша.
Басқа ингредиенттер:
Капсула қабығы (желатин және су).
Бұл өнімде глютен және сүт жоқ.
Ескертулер:
Жүкті немесе бала емізетін әйелдерге ұсынылмайды.
Салқын жерде сақтаңыз, құрғақ жер. Сіздің қорғанысыңыз үшін қауіпсіздік мөрімен мөрленген. Балалардың қолы жетпейтін жерде сақтаңыз.
Композиция: | ||
Қызмет көрсету өлшемі: 1 капсула | ||
Бір контейнердегі порциялар: 90 | ||
Бір порцияда: | күнделікті қажеттіліктің % | |
Ниацин (инозитол гексаниацинат) | 150mg | 750% |
Хром (өсімдік мәдениетінен †) | 100μg | 83% |
Холин (биттаррат) | 30mg | * |
Инозитол гексаниацинаты | 200mg | * |
Меншік қоспасы | 320mg | |
Commiphora mukul (Commiphora mukul) (сағыз) (үзінді) | * | |
Polygonum multiflorum (root) | * | |
Alisma orientalis (ризома) | * | |
Reinutria japonica (тамыр және тамыр) | * | |
Помера (Citrus aurantium) (жеміс) (сығындысы) ) | * | |
* Күнделікті қажеттілік анықталмаған. † Құрамында Фитохимиялық байланысқан хром™ және басқа фитохимиялық заттар, соның ішінде SOD және каталазасы бар полифенолдық қосылыстар бар, арнайы өсірілген, биологиялық белсенді өсімдік мәдениеті, онымен байланысты ферментативті факторларды сақтау үшін төмен температурада сусыздандырылады. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу