Папаин, Папайя ферменті, Натрол, 100 таблетка
папайн ферменті белоктарды, майларды және көмірсуларды ыдыратады. Ол ананас, банан, қауын шырыны, киви жемістері, манго, папайяда кездеседі, ол өз атауын қайдан алды. Олар оны химиялық таза түрде папайя жемістерінен алуды үйренді. Папаин белоктарды өте оңай сіңімді болатындай өңдеуге қабілетті. Папаин кез келген ортада белсенді — қышқыл, сілтілі, бейтарап. Сондықтан асқазан-ішек жолдарының қышқылдығының бұзылуын тудыратын ауруларда қолданылады.
Қабылдаңыз:әр тамақтан кейін 2 таблеткадан. span>
Басқа ингредиенттер: декстроза, қант, табиғи папайин, шабдалы және шие, стеарин қышқылы, табиғи апельсин түсі, магний стеараты, кремний диоксиді, жүгері крахмалы .
Құрамында:сүт, жұмыртқа, жасанды түстер немесе дәмдеуіштер, консерванттар жоқ.
Жүктілік немесе лактация кезінде, басқа дәрілерді қабылдау кезінде сақтықпен қолданыңыз.
Балалардың қолы жетпейтін жерде сақтаңыз. Бөлме температурасында сақтаңыз.
Қызмет көрсету: 2 таблетка | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 50 | ||
Бір порция | %күндік мән | |
Калориялар | 10 | |
Жалпы көмірсулар | 2 г | 1 % |
Қант | 2 г | ** |
Папаин | 40 мг | ** |
Папайя (жеміс) | 20 мг | ** |
Бромелен | 4 мг | ** |
Альфа амилаза (құрамында бидай бар) | 2 мг | ** |
* Күнделікті қажеттілік 2000 калориялы диетаға негізделген. ** Күнделікті қажеттілік анықталған жоқ. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу