Лактоферрин, Нутрикология, 120 капсула.
Лактоферрин – құрамында темірі бар протеин - әрқайсымыздың туа біткен иммунитеттің ең маңызды элементі. Өмірдің алғашқы күндерінен бастап біз оны уыз сүтінен және емшек сүтінен аламыз. Ол сондай-ақ сілекейде, көз жасында, лейкоциттерде, қанда, ұйқы безінде, өңештің шырышында, асқазанда, бронхтарда және ішектерде кездеседі.Оның микробқа қарсы, саңырауқұлаққа қарсы, вирусқа қарсы және ісікке қарсы күшті әсері бар. Вирустық және жұқпалы бөлшектермен байланысып, олардың жасушаларға енуін блоктайды. Бұл лактоферриннің оң қасиеттерінің толық тізімі емес.Сіздер білетіндей, біз оны сүттен аламыз. Бірақ оны бәрі бірдей ішпейді. Кейбір адамдар оны ұнатпайды, ал басқалары лактозаға шыдамайды. Ағзаны осы ақуызға қанықтыру үшін барлығына жарамды ең жақсы биологиялық қоспалар таңдалды.
Ұсыныстар. қолдану үшін: 1-3 капсула ұйықтар алдында немесе дәрігердің нұсқауы бойынша.
Басқа ингредиенттер: Гидроксипропилметилцеллюлоза, микрокристалды целлюлоза, L-лейцин.
Ескертулер: Абайлаңыз: қолданбаңыз жүктілік немесе емізу кезінде. Лактоферрин лимфоцитарлы лейкозда немесе панкреатитте қарсы болуы мүмкін. Аутоиммунды немесе аллергиялық аурулары бар емделушілер оны аз мөлшерден бастап қолданар алдында дәрігермен кеңесу керек. Балалар қолы жетпейтін салқын, құрғақ жерде сақтаңыз. Түсі өзгеруі мүмкін. Тікелей күн сәулесінен аулақ ұстаңыз. Тығыздауыш сынған немесе жоқ болса қолданбаңыз.
Ингредиенттер:
Бөлім: 3 капсула | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 40 | ||
Бір порцияның құрамы | % Күнделікті мән | |
Лактоферрин (сүт) | 1050 мг | * |
* Күнделікті қажеттілік анықталмады |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу