Ксантан сағызы, Бобтың қызыл диірмені, 226 г
Сипаттама Ксантан сағызы, Бобтың қызыл диірмені, 226 г
Ксантан сағызы, глютенсіз
Ксантан сағызы – бұл табиғи ферменттердің әсерінен ыдырамайтын күшті қоюландырғыш. Бұл бағалы сағыз Xanthomonas campestris бактериялық культурасының көмегімен қант шәрбаты ашыту арқылы өндіріледі. Ашыту жүреді, нәтижесінде бактериялардың жасушааралық затында көп мөлшерде сағыз түзіледі. Ксантан сағызы тағамдық жүйелерде қоюлатқыш, гель түзуші және тұрақтандырғыш ретінде қолданылады. Ол суық және ыстық суда, сүтте, сондай-ақ тұз және қант ерітінділерінде жақсы ериді. Ксантан көптеген сүт өнімдеріне қосылады: йогурттарға, смузилерге, ірімшік сүзбелеріне, жұмсақ өңделген ірімшіктерге, тәтті десерттерге. Бұл қоспаның болуы дайын өнімдерді ылғалды жоғалтудан қорғайды және олардың сақтау мерзімін ұзартады. Biotus Biotus веб-сайтында сіз өнімдермен таныса аласыз, олардан пайдалы дәнді дақылдар мен дайын өнімдерді сатып ала аласыз, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Басқа ингредиенттер
Ксантан сағызы.
Ескертулер
Ең жақсы тоңазытқышта немесе мұздатылған жерде сақтаңыз.
Құрама
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету: 1 ас қасық (9г) | ||
Бір контейнердегі порциялар: 25 | ||
Бір порцияға | күнделікті мәннің % > | |
Калориялар | 30 | |
Майдың калориялары | 0 | |
Жалпы май | 0 г | 0% |
Қаныққан май | 0 g | 0% |
Транс май | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 260 мг | 0 % |
Жалпы көмірсулар | 7 г | 2% |
Тағамдық талшық | 7 г | 29% |
Сахара | 0 г | |
Белок | 0 g | |
А дәрумені | 0% | |
С витамині> | 0% | |
Кальций | 0% | |
Темір | 0% | |
* 2000 калория диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу