Ерлерге арналған ферменттер, RAW ферменттері, Өмір бағы, 90 к.
Сатылды
Ас қорыту ферменттер кешені (ферменттер) – Олар үш негізгі қоректік заттарды: белоктарды, майларды және көмірсуларды ыдыратады және организмдегі барлық дерлік биохимиялық реакцияларға қатысады. Асқорыту ферменттері – ол асқазан-ішек жолдарының, сілекей бездерінің, ұйқы безінің қалыпты жұмыс істеуі үшін негіз болып табылады. Олар ақуыздардың, көмірсулардың қорытылуына, витаминдердің синтезіне және тағамнан қоректік заттардың сіңуіне қатысады. Толық кеңес алу үшін Biotus веб-сайтында менеджерге хабарласуға болады.
Өмір бағы, RAW ферменттері, ерлер
Қолдану: 1 капсуладан күніне 3 рет тамақпен бірге. Дозаны тәулігіне 9 капсулаға дейін біртіндеп арттыруға болады.
Басқа ингредиенттер: өсімдік целлюлозасы, сыра ашытқысы (Saccharomyces Cerevisiae), болгар. таяқша.
Құрамында:толтырғыштар, жасанды бояғыштар немесе консерванттар жоқ. Балалардан құрғақ, салқын жерде сақтаңыз. Қолданбаңыз, егер қалпақ астындағы пломба сынған немесе жоқ.
Құрамы: | |||
Қызмет көрсету: 1 капсула | |||
Бір контейнердегі порциялар : 90 | |||
Бірде бөліктер | күнделікті қажеттіліктің% | ||
Витамин A* | 67 ME | 2 % | |
Д витамині * | 167 ME | 42% | |
К витамині* (менакинон 7 'MK-7') | 2 мкг | 3% | |
Тиамин * (витамин B1) | 0,08 мг | 6% | |
Рибофлавин * (В2 витамині) | 0,03 мг | 2% | |
Никотин қышқылы * (ниацинамид) | 0,33 мг | 2% | |
В6 витамині * | 0,07 мг | 3% | |
Фолий қышқылы * | 17 мкг | 4% | |
В12 витамині * | 3 мкг | 56% | |
Биотин * | 6 мкг | 2% | |
Пантотен қышқылы * | 0,17 мг | 2% | |
Мырыш * | 0,33 мг | 2% | |
Фермент қоспасы¹ | 575 мг | + | |
Белок ферменттері | |||
Бромелен | (330,000PU) | ||
Папаин | (330,000PU) | ||
Пептидазалар | (3,600 HUT) |   ; | |
Протеазалар (жоғары рН) [Моль толық уақытты ас қорыту] | (2,725 HUT) | ||
Протеазалар (төмен рН) [Сүттің қорытылуы] | (25 SAPU)|||
Протеазалар (Орташа рН) [Сүттің қорытылуы] | (120,000HUT) ) | ||
Протеазалар (бейтарап рН) [Сүттің қорытылуы] | (3200 ДК) | ||
Көмірсу ферменттері | td> | ||
альфа-галактозидазалар | (525 ГаIU) | ||
Амилаза | (26,250DU) | ||
бета-глюканазалар | (35 BSU) | td> | |
Целлюлаза | (3235 c.u.) | ||
Глюкоамилаза | (52,5 AGU) | ||
Гемицеллюлаза | ( 1010HCU) | ||
Инвертаза | (810 SU) |   ; | |
Лактазалар [Сүттің қорытылуы] | (1260 ALU) | ||
Уод aza | (210 DP) | ||
Пектиназа | (51 PGU) | ||
Фитаза | (8,5 FPB) | Ксиланаза | (660 XU) |
Майлы липаза ферменттері | (3986 FIP) | ||
Ферменттік пробиотикалық қоспа | 31 мг | + | |
Bacila Saccharomyces Boulardii (бүкіл мәдениеттен) | 500000000 CFU¹ | ||
Наттокиназа | 67 FU¹ | + | |
Супероксид дисмутаза | 5 SOD бірлігі¹ | + | |
Минералды ферменттер:қызыл балдырлар ( балдырлар), жоңышқа, иондық минералды қоспа | 1 мг | + | |
+ Тәуліктік қажеттілік анықталмаған * Өсіру арқылы жеке жасалған азық-түлік шикізаты, әдетте, тірі тағамды үнемдеуге мүмкіндік береді Робототехника, биоактивті гликопротеиндер, биоактивті липопротеиндер, биоактивті ферменттер, глюкоманнан, SOD, глутатион, бета глюкандар, липой қышқылы, маңызды минералдар, глутамин, полисахаридтер және коэнзим Q10. ¹араласу кезінде. ¹¹ /td> |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу