Грейпфрут пектині, табиғи заттар көзі, ұнтақ, 453,6 г
Пектин- цитрус жемістерінде табиғи түрде бар, адамның ас қорыту жолына сіңбейтін еритін тағамдық талшық. Дегенмен, пектинді молекулалық тізбекті қысқарту үшін өзгертуге болады. Бұл процесс денеге оңай сіңетін және пайдаланатын кішігірім полисахарид фрагменттерін жасайды. Модификацияланған цитрустық пектин соңғы ғылыми зерттеулерде қолданылатын бірдей молекулалық салмақтағы молекулалардың өте қысқа тізбегінен тұрады. Оның пайдалы қасиеттеріне жауапты деп есептелетін модификацияланған цитрус пектиндерінің құрамдас бөліктері галактозильді фракциялар деп аталады. Олардың қандағы токсиндерді байланыстыру қабілеті бар, бұл сіздің денсаулығыңызды жақсартады. Пектинді Киев, пектинді Украина сатып алыңыз. Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтындағы менеджерге хабарласуға болады. span>
Табиғи табиғи заттар, грейпфрут пектин ұнтағы
Қолдану: 1 шай қасық, сусынмен араластырылған, күніне.
Басқа ингредиенттер: жоқ.
Құрамында:глютен, бидай, сүт, ашытқы, қант, натрий, жасанды қоспалар, тәттілендіргіштер, консерванттар және бояулар.
Ескертулер:Құрғақ, салқын, балалардың қолы жетпейтін жерде сақтаңыз. Қорғаныс сақинасы сынған немесе жоқ болса қолданбаңыз.
Құрамы | ||
Қызмет көрсету: 1 шай қасық (3 г) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 151 | ||
Бір порцияға | күнделікті мәннің %%-ы | |
Калория | 10 | |
Жалпы көмірсулар | 2 г td> | <1% |
Тағамдық талшық / талшық | 1г | 4% |
Еритін талшықтар | 1 г | † |
Грейпфрут пектин кешені | 3 г | † |
† Тәуліктік қажеттілік анықталмады |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу