Грейпфрут, Эклектикалық институт, ұнтақ, 90 г
Сипаттама Грейпфрут, Эклектикалық институт, ұнтақ, 90 г
Грейпфрут, (Грейпфрут ұнтағы), Эклектикалық институт - Бұл жақсы сіңу үшін микронизацияланған және бүкіл өсімдіктің барлық табиғи қасиеттерін сақтайтын бірегей өнім. Өнім мұздатып кептіру, суды кетіру арқылы алынады, нәтижесінде өсімдіктің қоректік заттары толығымен сақталады. Ұнтақ түріндегі өнім - бұл грейпфрут тұқымынан, қабығынан және целлюлозасынан алынған зат. Жемістерден тұқымдар, жеміс целлюлозасы, сығындылар, сусындар дайындауға арналған ұнтақ және т.б. жасалады. Грейпфрут тұқымының сығындысы жоғары концентрациялы микробқа қарсы және антиоксиданттық агент ретінде қолданылады.Грейпфрут тұқымының сығындысы аскорбин қышқылы, витаминдер, биофлавоноидтар, май қышқылдары, глюкозидтерден тұрады. Грейпфрут тұқымдарының негізгі қосылысы – жұқпалы қоздырғыштарды өлтіретін қасиеті бар нарингин. Грейпфрут тұқымының сығындысы косметологияда табиғи консервант ретінде қолданылады, суды тазартуда хлорды алмастырады. Толық ақпарат Biotus сайтында. ;
Эклектика институтынангрейпфрут ұнтағын смузилерге, соустарға, йогуртқа немесе басқа тағамдарға қосуға болады. 1 шай қасық мұздатылған кептірілген грейпфрут = 6 1/2 шай қасық жаңа грейпфрут. Бұл өнімді тұтынған кезде көбірек су ішіңіз.
Эклектика институты, шикі балғын мұздатылған кептірілген, грейпфрут, тұтас тағам ұнтағы, 3,2 унция (90 г)
Ұсынылатын пайдалану: 1 шай қасық ұнтақты 200 мл-ге дейін сумен сұйылтып, шайқаңыз, күніне 1-3 рет ішіңіз және ләззат алыңыз.
Басқа ингредиенттер: 100% таза өнім.
Ескертулер:
Бұл өнімді ашқаннан кейін тоңазытқышта мықтап жабық ұстаған жөн.
Қол жетпейтін жерде сақтаңыз. балалар. Жүкті болса, бала емізетін болса, басқа дәрілерді қабылдаса, сақтықпен қолданыңыз. Ескерту: дәрілермен әрекеттеседі.
Құрама
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету: 1 шай қасық (2г) | ||
Бір контейнердегі порциялар: 45 | ||
Бір порция> td> | күнделікті қажеттіліктің %%* | |
Мұздатылған кептірілген органикалық грейпфрут (Citrus Paradisi) | 2 г | * |
* Күнделікті қажеттілік анықталмаған . |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу