Garam Masala, Simply Organic, 85 г
Сипаттама Garam Masala, Simply Organic, 85 г
Гарам Масала
Гарам Масала дәмдеуіштер қоспасы, кең таралған Үндістанның, Пәкістанның, сондай-ақ кейбір басқа Азия елдерінің тағамдарында. Ол жалғыз немесе басқа дәмдеуіштермен бірге қолданылады. Үнді аспаздары оны негізінен ет пен құс етін дәмдеу үшін пайдаланады және олар көбінесе оны пісіру кезінде емес, тағамға қызмет көрсету алдында қосады. Масалаға арналған рецепттер аймаққа байланысты, сондай-ақ қажет болған жағдайда әр тағамға жаңа масала әзірлейтін жеке аспазшыларға байланысты. Үндістанда аймақтық және жеке талғамға сәйкес көптеген рецепттер бар. Қоспаның компоненттері қуырылады, содан кейін біріктіріледі. Әмбебап, орташа ащы үнді дәмдеуіш Garam masala & mdash; тандыр, самса, корма және дал сияқты үнді тағамдарының дәстүрлі ингредиенті. Қосымша ақпарат алу үшін Biotus сайтының менеджерлеріне хабарласуға болады.
Ұсынылатын пайдалану
Қосу сорпалар мен бұқтырылған тағамдарға. Қуырудан бұрын ет пен құс етін сүртіңіз немесе қызмет ету алдында себіңіз. Қарапайым үнді сорпасы үшін дхалды пісірілген жасымықпен біріктіріңіз. Қалың масса пайда болғанша аз мөлшерде сумен араластырыңыз. Ет, балық және құс етінен жасалған тағамдарға арналған тұздық ретінде қызмет етіңіз. Жұмсартылған сары маймен араластырыңыз немесе пісірілген жасыл бұршақтарға, пастернипке, картопқа, сәбізге немесе сквошқа себіңіз. Қаймаққа немесе йогуртқа құйып алу үшін қосыңыз немесе пісірілген картопты себіңіз. Пияз негізіндегі ет пен құс етінің соустарына қосыңыз. Палауға және басқа жарма тағамдарына қосыңыз. Кесілген қиярды гарам масала хош иістендірілген кәдімгі йогуртпен араластыру арқылы сергітетін үнділік райтаны дайындаңыз. Ащы тағамдармен бірге ұсыныңыз.
Басқа ингредиенттер:
Органикалық кардамон, органикалық даршын, органикалық қалампыр, органикалық зире, органикалық қара бұрыш, органикалық кориандр.
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу