Асқорыту ферменттері, маңызды ферменттер ультра, табиғи көздер, 120 қақпақ
Сатылды
Ас қорыту ферменттері (ферменттер) үш негізгі қоректік заттарды ыдыратады: ақуыздар, майлар және көмірсулар. Негізінде біз жейтін барлық нәрсе. Олар организмде болатын барлық дерлік химиялық реакцияларға қатысады.
Ас қорыту ферменттері – бұл асқазан-ішек жолдарының, сілекей бездерінің, асқазанның және ұйқы безінің жұмысындағы көмекшілер.Бау-бақша мен көкөніс бақшасынан алынған табиғи шикізат өнімдері tableде неғұрлым көп болса, соғұрлым сіздің денеңіз қажетті ферменттерді алады. 50 градустан жоғары термиялық өңдеу кезінде ферменттер жойылады. Біз шикі көкөністер мен жемістерді қаншалықты жиі жейміз…?
Бірақ біз әртүрлі аурулардың көпшілігі асқазан-ішек жолдары арқылы аламыз. Және қарапайым сөзбен айтқанда: қажетті ферменттердің болмауына байланысты дене жай ғана қабілетті емес & nbsp; тағамды толығымен өңдеңіз. Дәрігерлер кейбір адамдар қазірдің өзінде 35 & Nbsp; Асқазан-ішек жолдарының ферментативті жүйесі шамадан тыс жүктелгені сонша, бұл жаста олар жиі дамиды: қант диабеті, семіздік, созылмалы гастрит, колит, панкреатит. Денсаулықты сақтау үшін сіз үнемі ферменттері бар биологиялық белсенді тағамдық қоспаларды қабылдауыңыз керек. Оның қабынуға қарсы әсері болады. Толығырақ кеңес алу үшін Biotus сайтындағы менеджерге хабарласуға болады.
Source Naturals , Essential Enzymes Ultra span>
Қолдану жолы: 1 капсула тамақ алдында немесе басында. Жеке қажеттіліктер әртүрлі болуы мүмкін, бірақ тәулігіне 6 капсуладан аспауы керек.
Dбасқа ингредиенттер: өсімдік целлюлозасы (капсулалар), тазартылған су, орташа тізбекті триглицеридтер.
Вегетарианшыларға қолайлы.
Құрамында жоқ: ашытқы, сүт, жұмыртқа, глютен, жүгері, соя немесе бидай. Сондай-ақ қант, крахмал, тұз, консерванттар, түстер немесе тәттілендіргіштер.
Ескертулер:
Егер сіз жүкті болсаңыз, бала емізетін болсаңыз, жүкті болғыңыз келсе немесе дәрі қабылдасаңыз, қолданар алдында дәрігермен кеңесіңіз. Балалардың қолы жетпейтін салқын, құрғақ жерде сақтаңыз.
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету: 1 капсула | ||
Бір қызмет көрсету | % DV | |
Ас қорыту ферменттерінің қоспасы: | 465 мг | † |
Белокты қорыту үшін: | ||
Protease 4.5 (Aspergillus) | 95300 HATA | † |
Пептидаза (Aspergillus) | 950 HUT | † |
Protease 6.0 (Aspergillus) | 2000 HATA | † |
Бромелен (comosus) | 343 000 FCC PU | † |
Майларды ыдыратады: | ||
Липаза (Candida Rugosa) | 3750 FIP | † |
үшін көмірсулардың бөлінуі: | ||
Амилаза (Aspergillus) | 20000 DU | † |
Глюкоамилаза (Aspergillus) | 50 AGU | † |
Инвертаза (Saccharomyces CEREVISIAE) | 285 SU | † |
Көмірсу талшықтарын ыдырату үшін: | ||
Мальтаза қышқылы (Rhizopus) | 10 MaltU | † |
Альфа галактозидаза (Aspergillus) | 450 Галу | † |
Целлюлаза (Trichoderma longibrachiatum) | 3000 ШБ | † |
Пектиназа (Aspergillus) | 35 endo-PG | † |
Ксиланаза (Trichoderma longibrachiatum) | 625 XU | † |
CereCalase ( меншікті қоспа) Гемицеллюлаза, бета-глюканаза, фитаза(Trichoderma longibrachiatum және Aspergillus) | 320 MU | † |
Сүт қантын ыдырату үшін: | ||
Лактазалар (Aspergillus) | 1000 ALU | † |
† Тәуліктік қажеттілік анықталмады. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу