Амарант органикалық, ОРГАНИКАЛЫҚ ЕЛ, 350 г
Органикалық амарант
Амарант тұқымы, ең алдымен, майдың қайнар көзі, қасиеті жағынан тамаша. , теңіз шырғанағынан да бағалы. Оларды қуырылған күйде жеуге болады. Қыздырған кезде дәндер жарылып, жағымды жаңғақ дәміне ие болады. Бұл гемоглобин деңгейін арттыруға және қандағы эритроциттер санының айтарлықтай артуына көмектеседі. Тұқымнан алынған ұн және жарма диеталық тағам өнімдерін өндіруде аса бағалы тағамдық қоспалар ретінде пайдаланылады: жарма, нан, макарон, кондитерлік өнімдер, балалар тағамы. Бидай ұнына қосқанда пісірілген нан мен кондитерлік өнімдер емдік қасиетке ие болып, ұзақ уақыт бойы қатпайды. Осы және басқа да ересектер мен балалардың денсаулығына арналған көптеген пайдалы өнімдер туралы толығырақ Biotus веб-сайтынан біле аласыз.
Қолдану:
3/4 кесе сұйықтық қосылған 1/4 кесе амарант (сорпа немесе қызанақ шырыны) 30 минут қайнатыңыз.
Амарант глютенге аллергиясы бар кез келген адам үшін өте қолайлы.Амарант ботқа сияқты пісіріледі, оған кептірілген жемістер немесе жаңғақтар қосылады, сонымен қатар ұннан дайындалады. ол өте дәмді нан пісіріледі, оның ертеде жақсы көретін ұмытылмас жаңғақ дәмі бар.Амарантты шамамен 35-40 минут қайнатыңыз. ӨркендеуАмарант дәнін жуыңыз, оны дымқыл мақта матасының екі қабатының арасына қойыңыз. Мақта матаның жоғарғы бөлігін амарант өскіндері пайда болғанша мезгіл-мезгіл ылғалдандырыңыз. Әдетте амарант өскіндері екінші күні пайда болады. Өскіндер 2 мм биіктікке жеткенде, өскен амарант қолдануға болады.
Басқа ингредиенттер:
Органикалық тұтас дәнді амарант.
Сақтау шарттары:Астық қорларының зиянtableрі жоқ құрғақ, жақсы желдетілетін жерлерде сақтаңыз. Тікелей күн сәулесінің әсеріне жол бермеңіз.Пакет нөмірі орау күніне сәйкес келеді.Сақтау мерзімі – 12 ай. Қаптама күні орамда көрсетілген
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету: 1/4 кесе (47г) | ||
Бір контейнердегі порция: 10 | ||
Бір қызмет көрсету | % DV* | |
Калориялар | 371 | |
Белоктар | 14,0 г | |
Жалпы май | 7 г | |
Жалпы көмірсулар | 65 г |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу