Астық қоспасы (даршын, алма), тұтас дән, Боб қызыл диірмені, 680 г
Астық қоспасы (даршын алмасы) - Бұл тұтас дәндердің, кептірілген алма мен даршынның қоректік заттарға бай қоспасы. Қоспаның құрамында бидай, қара бидай, тритикале, сұлы, арпа, күріш, зығыр дәндері және жағымды хош иіс үшін тәтті, шайналған кептірілген алма, даршын бар.Сұлы ақуызға, витаминдерге және минералдарға бай.Қоспаның барлық ингредиенттері жақсы көзі талшық, сонымен қатар кальций, темір, фосфор және басқа да пайдалы микроэлементтер, витаминдер, соның ішінде фолий қышқылы және рибофлавин.Қара бидайда талшық, ақуыз, витаминдер мен минералдар бар. Тритикале – бидай сапасы мен қара бидайдың қаттылығы бар гибридті дақыл. Оның құрамында тағамдық талшықтар мен калий бар. Зығыр тұқымы – омега-3 май қышқылдарының ең көп қолжетімді көзі. Ол сондай-ақ тамаша өнім. кальций мен талшықтың көзі және антиоксидант ретінде әрекет ететін лигнандардың ең жақсы көздерінің бірі болып табылады.
Астық қоспасы тамаша, нәрлі таңғы ас жасайды. Кез келген қосуға болады. жаңғақ, туралған алма, жаңғақ жаңғағы, бадам, құрма, мұздатылған немесе жаңа піскен жидектер, чиа тұқымдары, үгітілген кокос жаңғағы, банан кесектері және жержаңғақ майының комбинациясы.Ботқаны аздап даршын, үйеңкі сиропы немесе балмен тәттілеуге болады. Ботқаны әрқашан жақсы консистенциясы және тамаша дәмі болады!
Тұтас дәнді өнімдер денсаулық үшін маңызды. Тұтас дәнді дақылдарға мыналар жатады: кебек, эндосперм және ұрық. Оның құрамында көптеген талшықтар, маңызды дәрумендер, минералдар және фитонутриенттер. Biotus веб-сайтында сіз өнімдермен таныса аласыз, пайдалы дәнді дақылдар сатып ала аласыз, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз. p>
Бобтың қызыл диірмені, ыстық дәнді тұтас дән, алма, даршын & Дәндер
Пісіру әдісі:
Ботқаны дайындау үшін: 3 кесе су және 1/ 2 шай қасық тұзды қайнатыңыз. Бал немесе қоңыр қант және сүт қосып ұсыныңыз. Сондай-ақ жемістер және/немесе жаңғақтармен бірге тамаша дәм береді.
Микротолқынды пеште ботқа дайындау:
Үлкен ыдыста қоспаның 1/4 кесеі мен 3/4 кесе суды араластырыңыз. Микротолқынды пеште 3-5 минутқа жауып қойыңыз. 2 минут. 1 порция.
Басқа ингредиенттер: тұтас дәнді бидай, қара бидай, сұлы, кептірілген алма , тритикале, арпа, қоңыр күріш, даршын, сұлы кебегі және зығыр тұқымы.
Ингредиенттер: | |||
Қызмет көрсету: 1/4 кесе (45 г) | |||
Бір контейнердегі сыбаға: 15 | |||
Бір порция | күнделікті қажеттіліктің %%* | span> | |
Калориялар | 150 |   ; | |
Майдан алынатын калория | 15 | ||
Жалпы май | 1,5 г | 2% | |
Қаныққан май | 0 г | 0% | |
Транс майлар | 0 г | ||
Холестерин | 0 мг | 0% | |
Натрий | 15 мг | 1% | |
Жалпы көмірсулар | 31г | 10% | |
Тағамдық талшық | 4 г | 16% | |
Қант | 2 г | ||
Белок | 6 г | ||
А дәрумені | 0% | span> | |
С витамині | 0% | ||
Кальций | 2% | ||
Темір | 10% | ||
  ; |
* Күнделікті мән 2000 калориялы диетаға негізделген. Сіздің күнделікті тұтынуыңыз қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. калория қажеттілігі. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу