Ашыту бактериялық Vitalakt, VIVO, 4 құты
Қышқыл бактериялық Vitalact, VIVO - үй йогуртына арналған стартер түріндегі бифидус пен лактобактериялардың көзі. Қышқылдың табиғи дәмі және балалар мен ересектер үшін көптеген пайдалы қасиеттері бар. Vitalact дайындау өте оңай және бүкіл отбасы үшін тамаша ашытылған сүт өнімі болып табылады. Vitalactқұрамында сүтпен байланысқанда белсенді түрде көбейетін және өнімді қалың, нәзік құрылымды, дәнсіз, табиғи және жағымды дәмі бар достық бактериялар бар. Құрамында дәрумендер, микроэлементтер мен табиғи шыққан аминқышқылдары жоғары йогуртты үнемі тұтыну ағзаның қалыпты жұмыс істеуіне, асқазан-ішек ауруларының алдын алуға ықпал етеді. Бүкіл отбасы үшін тамаша өнім, қаласаңыз, сүйікті жемістеріңізді қосуға болады.
Biotus веб-сайтында сіз өнімдерді сатып алып, танысып қана қоймай, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз. .
VIVO, Vitalact бактериялық стартер, 4 бөтелке.
Ұсынылатын пайдалану: жылы сүтте (1-3 литр) (40 °C – сәл жылырақ). денеге қарағанда), 1 бөтелке стартер қосыңыз. Мұқият араластырыңыз, қоспаны жылы ұстау үшін табаны үлкен сүлгімен ораңыз. Жылы жерде 6-8 сағат ашытуға қалдырыңыз.
Ескертулер:тоңазытқышта (+2..+6 температурада) – 12 ай. Лактозаның жеке төзімсіздігі жағдайында қолдануға болмайды. 1 жасқа толмаған баланы қолданар алдында дәрігермен кеңесіңіз. Баланы бір рет тамақтандыруға арналған өнімнің мөлшері нұсқаулықта көрсетілген. Түпнұсқа қаптамада сақтаңыз. Қапшықты ашқаннан кейін өнімді дереу қолданыңыз. Өнімді ашық қаптамада сақтауға жол берілмейді. Тасымалдау кезінде сақтаудың температуралық режимінде ауытқуға жол беріледі, температура 10 күн бойы +30 ° C аспауы керек.
Қызмет мөлшері: 1 бөтелке | |
| 100г-ға арналған мөлшер |
Калориялар | 276 |
Майлар | 0,5г |
Тиіндер | 8,0г |
Көмірсулар | 60,0г |
| 1,0 г өнімнің мөлшері |
Сүт қышқылы бактерияларының концентрациясы | 1 x 10 9 cfu |
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus |
|
Bfidobacterium lactis |
|
Lactococcus lactis ssp. cremoris |
|
Lactococcus lactis ssp. lactis |
|
Lactococcus lactis ssp. lactis var. diacetylactis |
|
Микрофлора айран дәндері |
|
Lactobacillus ssp. Кефир ашытқысы |
|
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу