Бактериялық стартер Acidolact, VIVO, 4 құты
Sourdough Bacerial Acidolact, VIVOүйде жасалған ашытылған сүт өнімі үшін стартерлік дақыл түріндегі ацидофильді бактериялардың көзі болып табылады. Бұл бактериялар көптеген антибиотиктер мен химиотерапиялық препараттардың әсеріне төзімділігімен, ішекте төзімділігімен және өмір сүруімен ерекшеленеді. Acidolact балалар мен ересектерге арналған табиғи дәм мен көптеген пайдалы қасиеттерге ие. Ацидолакты дайындау өте оңай, бұл бүкіл отбасының диетасына арналған тамаша ашытылған сүт өнімі. Acidolact құрамында сүтпен байланысқанда белсенді түрде көбейетін және өнімді қалыңдататын, нәзік құрылымды, дәнсіз, табиғи және жағымды дәмі бар мейірімді бактериялар бар. Ашыған сүт өнімін үнемі тұтыну ағзаның қалыпты жұмыс істеуіне, асқазан-ішек ауруларының алдын алуға ықпал етеді. Бүкіл отбасы күнделікті қолдануға арналған қоспасыз тамаша өнім, қаласаңыз, сүйікті жемістеріңізді қосуға болады. және иммундық жүйені нығайту.
Биотус веб-сайтында сіз өнімдерді сатып алып, танысып қана қоймай, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
VIVO, Бактериялық ашытқы. Acidolact, 4 бөтелке.
Ұсынылатын қолдану: Жылы сүтке (1-3 литр) (40°C – денеден сәл жылырақ), 1 құты стартер культурасын қосыңыз. Мұқият араластырыңыз, қоспаны жылы ұстау үшін табаны үлкен сүлгімен ораңыз. Жылы жерде 6-8 сағат ашытуға қалдырыңыз. Өнім қоюланған кезде оны тоңазытқышта суытып алыңыз және сіздің йогуртыңыз дайын!
Ескертулер:тоңазытқышта сақтау (+2..+6) - 12 айлар. Лактозаның жеке төзімсіздігі жағдайында қолдануға болмайды. 1 жасқа толмаған баланы қолданар алдында дәрігермен кеңесіңіз. Баланы бір рет тамақтандыруға арналған өнімнің мөлшері нұсқаулықта көрсетілген. Түпнұсқа қаптамада сақтаңыз. Қапшықты ашқаннан кейін өнімді дереу қолданыңыз. Өнімді ашық қаптамада сақтауға жол берілмейді. Тасымалдау кезінде сақтаудың температуралық режимінде ауытқуға жол беріледі, температура 10 күн бойы +30 ° C аспауы керек.
Қызмет мөлшері: 1 бөтелке | |
| 100г-ға арналған мөлшер |
Калориялар | 276 |
Майлар | 0,5г |
Тиіндер | 8,0г |
Көмірсулар | 60,0г |
| Ингредиенттер: |
Lactobacillus acidophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Streptococcus thermophilus |
|
Bfidobacterium lactis( 2 штамм) |
|
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу