Сарысу ақуызы, жасыл шай, табиғи факторлар, 340 г
Сарысу ақуызы – сарысудан алынатын глобулярлы белоктардың концентраты, атап айтқанда ірімшік өндірісінде & nbsp; Протеиннің бұл түрі табиғи сүт өнімдерінен жасалғандықтан, ол бодибилдер үшін белок пен аминқышқылдарының дерлік таптырмас көзіне айналды. Осы ақуыздың аминқышқылдарының энергияны өндіруге бірегей қабілеті арқасында, & nbsp; ол бүкіл дене үшін таптырмас қуат көзіне айналды, әсіресе физикалық күш салу кезінде. Сонымен қатар, сарысу ақуызы цистеин мен метиониннің (бөліну кезінде ДНҚ тұрақтануы), аргинин мен лизиннің (дене салмағының жоғарылауы) көзі болып табылады. кальций және глютамин (иммундық жүйені жақсарту). Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтындағы менеджерге хабарласуға болады.
Табиғи факторлар, сарысу. Факторлар, 100% табиғи сарысу протеині, матча көк шайы
Қолдану:қосалқы ретінде: 25 гр (1 қасық) ұнтақ 180 мл сумен араластырыңыз, шейкерде шайқаңыз. Күніне 1-3 рет қолданыңыз.
Басқа ингредиенттер: табиғи ваниль дәмі, гуар сағызы, соя.
Құрамында:жасанды консерванттар, тәттілендіргіштер, бояғыштар, крахмал, ашытқылар, қант.
Ескерту: Салқын, құрғақ жерде, балалардың қолы жетпейтін жерде сақтаңыз. Қауіпсіздік тығыздағыш сынған немесе жоқ болса, қолданбаңыз.
Үлес: 25г | |||
Сыбаға: 13 | |||
Бір порцияда | <Күнделікті құнның күшті>% Талаптар | ||
Калориялар  ; | 90 | ||
Майдың калориялары  ; | 10 | ||
Жалпы май   ; | 1g | 2% | |
Қаныққан май | 0,5г | 3% | |
Жалпы көмірсулар | 2 г | <1% | |
Холестерин | 50 мг | 17% | |
Қант | 2 г | ** | |
Белок | 17 г | 34% | |
Кальций | 90 мг | 8% | |
Фосфор | 85 мг | 8% | |
Магний | 20 мг | 4% | |
Натрий | 50 мг | 2 % | |
Сарысу протеин концентраты, сүт изоляты (микрофильтрленген, денатуратталмаған) | 22 мг | † | |
Көк шай сығындысы (жапырақ) | 1000 мг | ** | аралас фермент | 42 мг | ** |
Стевия жапырағы сығындысы | 44мг | ** | |
Бромелайн | 28мг | ** | |
Ұнтақталған фермент (протеаза, папайн, липаза) | 14мг | ** | |
** Күнделікті қажеттілік анықталмады. | |||
Сарысу ақуызының микрофракциялары: | |||
Бета-лактоглобулин | 32% | ||
Альфа-лакталбумин |   ; | 11% | |
Гликомаропептидтер | 6% | ||
Иммуноглобулин | 1,9% | ||
Альбумин | 11% | ||
Лактоферрин | 1,6% | ||
Бір порциядағы аминқышқылдары: | |||
аланин | 0,7 г | ||
аргинин | 0,3 г | ||
аспаратин қышқылы | 1,5 г | ||
цистеин | 0,4г | ||
глутамин қышқылы | 2,3 г | ||
глицин | 0,3 г | ||
гистидин | 0,2 г | ||
изолейцин | 0,7 г | ||
лейцин | 1,5 г | ||
Лизин | 1,3 г | ||
метионин | 0,3 г | ||
фенилаланин  ; | 0,4 г | ||
Proline | 0,8 г | ||
serine | 0,6 г | треонин | 0,9 г |
триптофан | 0,2 г | ||
тирозин | 0,4 г | ||
валин | 0,6г |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу