Whey Protein Isolate, Bluebonnet Nutrition, 924 г
Сатылды
Сарысу ақуызы – сарысудан алынатын глобулярлы белоктардың концентраты, атап айтқанда, ірімшік өндірісінде & nbsp; Протеиннің бұл түрі табиғи сүт өнімдерінен жасалғандықтан, ол бодибилдер үшін белок пен аминқышқылдарының дерлік таптырмас көзіне айналды. Осы ақуыздың аминқышқылдарының энергияны өндіруге бірегей қабілеті арқасында, & nbsp; ол бүкіл дене үшін таптырмас қуат көзіне айналды, әсіресе физикалық күш салу кезінде. Сонымен қатар, сарысу ақуызы цистеин мен метиониннің (бөліну кезінде ДНҚ тұрақтануы), аргинин мен лизиннің (дене салмағының жоғарылауы) көзі болып табылады. кальций және глютамин (иммундық жүйені жақсарту). Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтындағы менеджерге хабарласуға болады.
Bluebonnet Nutrition, Whey Protein Isolate, Natural Аралас жидек хош иісі
Қолдану тәсілі: коктейль ретінде: 33 г (1 қасық) ұнтақты 240 мл суық су/сүт/ араластырыңыз. шырын және біркелкі массаға дейін шайқаңыз.
Басқа ингредиенттер: денатуратылмаған сарысу протеині изоляты, табиғи құлпынай және таңқурай дәмі, күнбағыс лецитині, стевия сығындысы, қызылша шырыны (түсі), жүзім қабығы сығындысы (түсі). Құрамында сүт бар.
Құрамында: жұмыртқа, балық, ұлулар. , ағаш жаңғағы, жержаңғақ, бидай, соя, ашытқы, глютен, арпа, күріш. ГМО емес.
Ескерту: мықтап жабық салқын, құрғақ жерде, балалардың қолы жетпейтін жерде сақтаңыз. Қолданбаңыз. сақтандырғыш пломба сынған немесе жоқ.
Қоры: | ||
Үлес: 33 г | ||
Сыбаға: 28 | ||
Бір порция | күнделікті% | күшті>|
Калориялар | 125 | |
Майдан алынатын калория | 5 | |
Жалпы май | 0,5г | 1% |
Қаныққан май | 0,5 g | 3% |
Холестерин   ; | 15мг | 5% |
Жалпы көмірсулар | 3 г | 1% |
Қант  ; | 1,5 г | |
Белок | 26г | 52% |
Д витамині (сарысудан) | 10 ХБ | 3% |
Кальций (сарысудан) | 90 мг | 9% |
Фосфор (сарысудан) | 70 мг | 7% |
Магний (сарысудан) | 20 мг | 5% |
Натрий (сарысудан) | 100 мг | 4% |
Калий (сарысудан) | 100 мг | 3% |
Бір порциядағы типтік аминқышқылдарының құрамы: | ||
Амин қышқылдары | % ақуыз | мг |
Аланин | 4,2% | 1100мг |
Аргинин | 2,3 % | 610 мг |
Аспартин қышқылы | 8,9% | 2315 мг |
Цистин/цистеин | 1,8%  ; | 465 мг |
Глутамин қышқылы | 15,1% | 3920 мг |
Глицин | 1,6% | 405 мг |
Гистидин | 1,5% | 390 мг |
Лизин | 8,0% | 2090 мг |
Метионин | 1,9% | 505 мг |
Фенилаланин | 2,7% | 690 мг |
Пролин | 4,9% | 1275 мг |
Серин | 4,3% | 1120 мг |
Треонин | 5,9% | 1530 мг |
Триптофан | 1,4% | 370 мг |
Тирозин | 2,5% | 640 мг |
Тармақталған тізбекті аминқышқылдары | ||
Изолейцин | 4,9% | 1265 mg |
Лейцин | 9,2% | 2380 мг |
Валин | 5,0% | 1290 мг |
Белок фракциялары | ||
Бета-лактоглобулин | 60% | 15,600 мг |
Гликомаропептидтер (GMP) | 15% | 3900 мг |
Альфа-Лакталбумин | 15% | 3900 мг |
Протеаза пептоны | 5 5,0% | 1300мг |
Иммуноглобулиндер (IgG) | 2,0% | 520 мг |
Сарысуы альбуминдер | <1% | 250 мг |
Мәндер сарысу ақуызының изоляттарын есептеуге негізделген. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу