Whey Protein Isolate, Thorne Research, 12 пакет, 26,9 г Ваниль
Сатылды
Сарысу протеин изоляты, ваниль дәмі, Торн зерттеу – сарысудан алынатын глобулярлы белоктардың концентраты, атап айтқанда, ірімшік өндірісінде & nbsp; Протеиннің бұл түрі табиғи сүт өнімдерінен жасалғандықтан, ол бодибилдер үшін белок пен аминқышқылдарының дерлік таптырмас көзіне айналды. Осы ақуыздың аминқышқылдарының энергияны өндіруге бірегей қабілеті арқасында, & nbsp; ол бүкіл дене үшін таптырмас қуат көзіне айналды, әсіресе физикалық күш салу кезінде. Сонымен қатар, сарысу ақуызы цистеин мен метиониннің (бөліну кезінде ДНҚ тұрақтануы), аргинин мен лизиннің (дене салмағының жоғарылауы) көзі болып табылады. кальций мен глутамин (иммундық жүйені жақсарту). Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтындағы менеджерге хабарласуға болады.
Қалай пайдалану керек: by 1 қасық ұнтақты күніне бір рет 240 мл су/сүт/шырынмен араластырыңыз.
Басқа ингредиенттер: Сарысу Протеин изоляты, хош иістендіргіштер, күнбағыс лецитині, қамыс шырыны, стевия (жапырақ) сығындысы (реубадиозид 95%), ксантан сағызы, сағыз карбоксиметил целлюлоза.
Құрамында сүттен алынған ингредиент ( сарысуы протеині изоляты) .
Ескерту: Салқын, құрғақ жерде, балалардың қолы жетпейтін жерде, мықтап жабыңыз. Қолданбаңыз. қауіпсіздік пломбасы сынған немесе жоқ болса .
Жүктілік және лактация кезінде сақтықпен пайдаланыңыз.
Қоры: | ||
Қызмет көрсету: 1 пакет (26,9 г) | ||
Проциялар саны: 12 | ||
Бірде порция | күнделікті мәннің % күшті> қажеттіліктер | |
Калориялар | 100 | |
Майдан алынатын калория | 5 | |
Жалпы май | 0,5 г | 1% |
Қаныққан май | 0 ,5 g | 3% |
Транс май  ; | 0г | |
Холестерин | 10мг | 3% |
Жалпы көмірсулар | 3 г | |
Тағамдық талшық | 1g | 4% |
Қант | 3g | |
Протеин | 21г | 42% |
Кальций | 65 мг | 7% |
Темір | 0 мг | 2% |
Натрий | 75 мг | 3% |
Калий | 70 мг | 2% |
Арнайы қоспа (бромелайн, папаин) | 30 мг | |
* 2000 калория диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. Күнделікті мәндер калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін: ** Күнделікті қажеттілік анықталмаған. |
Типтік аминқышқылдарының саны (g) | ||
Бір порция | ||
Аланин | 1,0 | |
Аргинин | 0,6 | |
Аспараг қышқылы | 2.1 | |
Цистеин | 0,5 | |
Глютамин қышқыл | 3,6 | |
Глицин | span> | 0,4 |
Гистидин ^ | 0,4 | |
Изолейцин ^ | 1,2 | |
Лейцин ^ | 2,2 | |
Лизин ^ | 1,9 | |
Метионин ^ | 0,5 | |
Фенилаланин ^ | 0,7 | |
Proline | 1.2 | |
Серине | 1.1 | |
Треонин ^ | 1,4 | |
Триптофан ^ | 0,4 | |
Тирозин | 0,6 | |
Валин ^ | 1,2 | |
^ Маңызды амин қышқылы |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу