Органикалық мисо сорпасы (Муги), Eden Foods, 345 г
Мисо пастасы мүмкін. шикі балықты пісіру үшін консервант ретінде қолданылады (мисомен біріктіргеннен кейін балықты бір апта бойы сақтауға болады). Ол жаңа піскен көкөністерге, соустарға арналған ащы тұздықты дайындау үшін қолданылады. Мисо балықтан, ұлулардан, теңіз балдырларынан және көкөністерден жасалған сорпаға қосылады. Бұл маусымдық тағамда С дәрумені, каротин және талшық көп. Мисо пастасы ақуызға бай, оның құрамында лецитин, глютамин қышқылы, В тобының дәрумені және ас қорытуды жақсартатын, ішек жұмысын реттейтін көптеген микроорганизмдер бар.
Пісіру әдісі:
Негізгі мисо сорпасы: 2- 3 ' вакаме жапырақтарының бөліктері немесе 1 шай қасық Иден вакаме үлпектері; 4 кесе су; 1 кішкентай пияз, жіңішке кесілген/туралған; 1 сәбіз, текшелер; 1 1/2-2 ас қасық. органикалық Хачо мисо, 2 ас қасық суда немесе сорпада ерітілген; 2 жасыл пияз, майдалап туралған
Қосымша ингредиенттер: тофу, кептірілген тофу, шиитаке, шөптер, дайкон, лотос , репа, порей, кеспе, т.б.
Вакамені шайыңыз, салқын суға 5 минут жібітіңіз немесе үлпектерді тікелей қосыңыз Суды қайнатыңыз. Пиязды және вакамды қосыңыз. 3 минут қайнатыңыз. Сәбізді қосып, 5 минут қайнатыңыз. Мисо қосып, 2 минут қайнатыңыз. Жасыл пиязбен безендіріңіз.
Басқа ингредиенттер: органикалық арпа, органикалық ақ соя, су, теңіз тұзы, кожи (Aspergillus) .
Қызмет көрсету: 1 ст қасық (17г) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 20 | ||
порцияға | %күндік мән* | |
Калориялар | 25 | |
Майдың калориялары | 5 | |
Жалпы май | 0,5 г | 1% |
Қаныққан май | 0,2 г | 0% |
Транс май | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий Калий | 640 мг 60 мг | 27%
|
Жалпы көмірсулар | 4 г | 1% |
Диеталық талшық | <1 г | 2% |
Қант | 1 г | |
Белок | 2г | 4% |
А дәрумені | 0% | |
С витамині | 0% | |
Кальций | 2% | |
Темір Рибофлавин B2 |   ; | 2% 4% |
* 2000 калориялы диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу