Қызыл балдырлар, Бернард Дженсен, 227 г
Қызыл теңіз балдырларыныңқұрамында жасуша мембранасының құрылысына қатысатын ақуыз және май қышқылдары көп. Олар терінің жаңару процесінде маңызды рөл атқарады.
Қуатты антиоксидант ретінде Biotus интернет-дүкенінде тапсырыс беруге болатын қызыл теңіз балдыры ерте қартаюды болдырмайды. ең алдымен ағзадағы тотығу процестерінің нәтижесі. Сонымен қатар, қызыл теңіз балдыры ұйқы безін қалпына келтіреді. Балдырлардың ісікке қарсы, қабынуға қарсы және иммуномодуляциялық белсенділігі, антимикробтық, антимутагендік және вирусқа қарсы әсері бар.
Сенсациялық деректер химиялық құрамы мен химиялық құрамын терең зерттеу нәтижесінде алынды. қызыл балдырлардың қасиеттері.
Қолданыңыз: тұзды алмастырғыш ретінде. Пісірілген картопты, салаттарды және т.б. Қызыл балдырлар сорпаларға, тұздықтарға және негізгі тағамдарға қосылады. Кептірілген және ұнтақталған қызыл теңіз балдыры кеспе немесе күріш үшін тамаша дәмдеуіш болып саналады. Тамақ пісіру және пісіру кезінде де қолдануға болады.
Басқа ингредиенттер: 100% қызыл теңіз балдыры ұнтағы (Palmaria Palmata).
Құрамы:
порция: 7г | ||
Бір контейнердегі порциялар: 32 | ||
Бір қызмет көрсету | % DV | |
Калориялар | 19 |   ; |
Майдан алынатын калория | 0 |   ; |
Жалпы май | 0 г | 0% |
натрий | 124 мг | 5% |
Жалпы көмірсулар | 3 г | 1% |
Тағамдық талшық | 2 мг | |
Ақуыз | 1,5 г | |
А дәрумені | 1% | |
С витамині | 0% | |
Кальций | 0% | |
Темір | 12% | |
* 2000 калориялы диетаға негізделген күндік қажеттілік. | >
Калория | 2000 | 2500 | |
Жалпы май | Аз | 65г | 80 g |
Қаныққан май | Аз | 20 г | 25 г |
Холестерин | Аз | 300 мг | 300 мг | Натрий | Аз | 2400 мг | 2400 мг |
Жалпы көмірсулар | 300 г | 375 г | |
Тағамдық талшық | 25г | 30г span> |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу