Шоколадты сусын, ішетін шоколад, Дагоба органикалық шоколады, 340 г
Какао бұршақтарының хош иісі көптеген факторларға, соның ішінде жауын-шашынға, топырақтың сапасына және айналадағы өсімдіктерге байланысты. Жылдар бойы тікелей жеткізушілерінің фермаларында өсіру мәдениетін зерттей отырып,Дагобашоколад пен какао үшін ең жақсы какао сорттарын таңдау және өңдеуде жоғары жетістіктерге жетті. Жиналғаннан кейін піскен бұршақ ашыту үшін ұсталады, содан кейін олар кептіріледі, қабығында қуырылады, содан кейін қабығы аршылып, какао ұнтағына айналады. Осыдан кейін әртүрлі дәм жасау үшін ұнтақ басқа ингредиенттермен араласып, өз тұтынушыларына органикалық шоколадтың немесе какаоның ерекше хош иісін береді. Biotus веб-сайтында сіз өнімдермен танысып, пайдалы какао сатып ала аласыз, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Дагоба органикалық шоколады, ішетін шоколад, шынайы
- шоколад алхимия өнері
- кошер өнімі
- Салауатты өмір салтына жол
Ұсынылатын пайдалану: mБір кесе сүтті немесе кез келген сүтті баяу отта қайнағанша үздіксіз араластырып қайнатуды ұсынамыз. 4 ас қасық шоколадты сусынымызды қосып, араластырып, сүйікті кружкаға құйыңыз.
Басқа ингредиенттер: tқант өсіреді*; какао*; шоколад*; сүт * (0,1%-дан аз).
* Органикалық
Ингредиенттер: | ||
Қорыту мөлшері: 4 қасық (20 г) ) | ||
Бір контейнердегі порциялар: шамамен 17 | ||
Бір порция | күнделікті мәннің % | |
Калориялар | 70 | |
Майдың калориялары | 20 | |
Жалпы май | 2,5г | 4% |
Қаныққан май | 1,5г | 8% |
Транс май | 0g | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 0 мг | 0% |
Жалпы көмірсулар | 14г | 5% |
Тағамдық талшықтар | 3г | 12% |
Қант | 10г | |
Белоктар | 2г | |
Витамин A | 0% | |
С витамині | 0% | |
Кальций | 0% | |
Үтік | 4% | |
* Күнделікті Талап 2000 калориялы диетаға негізделген riy. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу