Қара бидай нанының қоспасы, Бобтың қызыл диірмені, 481 г
Сипаттама Қара бидай нанының қоспасы, Бобтың қызыл диірмені, 481 г
Қара бидай наны (микс) - бұл үйде нан пісіруге арналған дайын қоспа (нан машинасында немесе қолмен). Тұтас дәнді қара бидай наны терең, қанық және оны тарих бойы танымал еткен ерекше дәмі бар. Ол басқа дәнді дақылдарға қарағанда суық ауа райына жақсы төтеп беретін Шығыс Еуропа мен Скандинавияда негізгі өнім болып қала береді. Дәстүрлі түрде дайындалған қара бидай нанын ірімшікпен, ысталған балықпен, шұжықпен немесе басқа өнімдермен жеуге болады. Үйде қара бидай нанын пісіру бұрын-соңды оңай болмаған! Қара бидай нанының қоспасы талшықтың, сондай-ақ кальцийдің, темірдің, фосфордың және басқа да пайдалы микроэлементтердің, витаминдердің, соның ішінде фолий қышқылы мен рибофлавиннің жақсы көзі болып табылады. Қара бидай нанын пісіру. құрамында талшық, ақуыз, витаминдер мен минералдар бар.
Қара бидай нанының қоспасы тамаша, нәрлі және тамаша дәмді нан жасауға мүмкіндік береді.
Тұтас астық өнімдері сіздің денсаулығыңыз үшін өте маңызды. Тұтас дәндерге мыналар жатады: кебек, эндосперм және ұрық. Оның құрамында көптеген талшықтар, маңызды витаминдер, минералдар және фитонутриенттер бар. Осы және басқа да ересектер мен балалардың денсаулығына арналған пайдалы өнімдер туралы толығырақ Biotus веб-сайтынан біле аласыз.
Бобтың қызыл диірмені, қара бидай нанының қоспасы
Пісіру әдісі:нан машинасына немесе қолмен
Машинадағы 1 1/8 кесе жылы суға бір қап ашытқы қосыңыз. Сосын бір қап қара бидайдың мазмұнын қосыңыз. Нан қоспасы және 2 ас қасық рапс (немесе басқа) майы. Машинаны нан пісіру режиміне қойыңыз. Құрылғыны қосыңыз.
Ең жақсы тоңазытқышта немесе мұздатылған күйде сақтаңыз.
Қолмен немесе кәдімгі пештерде пісіру үшін араластырыңыз  ;(бұл пакет 1 нан жасайды)
Қоспаға ашытқы орамының мазмұнын қосыңыз. Қара бидай нанының қоспасын, 2 ас қасық рапс (немесе басқа) майын және 1 1/8 кесе жылы су. Ұн себілген бетке 8-10 минут илеңіз. Қамырды ыдысқа салып, бетін жауып, жылы жерге қойыңыз (шамамен 1 1/2 сағат). Қамырды қолыңызбен төмен түсіріп, қақпақпен жауып, қайтадан көтерілу үшін (шамамен 30 - 40 минут) 45 мин. 190 градуста 30 - 40 минут пісіріңіз. Кастрөлдерді төңкеріп, сүлгімен жабыңыз және кесу алдында тоңазытқышқа салыңыз.
Басқа ингредиенттер: Байытылған ағартылмаған ұн (бидай ұны, арпа ұны, ниацин, темір, тиамин, рибофлавин және фолий қышқылы), қара қара бидай ұны, тұтас бидай ұны, жеңіл қара бидай ұны, қара бидай ұны, қоюландырылған қант қамысы шырыны, глютен, майсыздандырылған сүт ұнтағы, белсенді құрғақ ашытқы, теңіз тұзы (магний карбонаты), зире, ұнтақталған зире, соя лецитині.
Құрама
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету: 1/2 ( 37 г құрғақ қоспа) | ||
Бір контейнердегі порциялар: 13 | ||
Бір порция | %Күнделікті мән* | |
Калориялар | 150 | |
Майдан алынатын калориялар | 25 | |
Жалпы май | 3g | 5% |
Қанық май | 0 г | 0% |
Транс май | 0г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 210 мг | 9% |
Жалпы көмірсулар | 25г | 8 % |
Тағамдық талшық | 3 г | 12% |
ҚАНТ | 4 г | |
Ақуыз | 6 г | |
А дәрумені | 0% | |
С витамині span> | 0% | |
Кальций | 4% | |
Темір | 8% | |
* Диетаға негізделген күнделікті қажеттілік 2000 калорияға шаққанда. Сіздің күнделікті мөлшерлеме калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. |
Калориялар: | 2000 | 2500 | |
Жалпы май | Аз | 65г | 80г |
Май | Аз | 20г | 25 г |
Холестерин | Аз | 300 мг | 300 мг |
Натрий | 2,400 мг | 2,400 мг | |
Жалпы көмірсулар | 300г | 375г | |
Тағамдық талшық | 25г | 30г |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу