Пробиотиктер, Nature's Bounty, 60 таблетка
Пробиотиктер йогурттарда жеткілікті мөлшерде, лакто- және бифидобактериялар, тұздалған қырыққабат (пастерленген емес) пробиотиктер педиокок, лейконосток, сонымен қатар лактобактериялар, ірімшіктің кейбір түрлерінде, айран. Бастапқы жапондық рецепт бойынша дайындалған мисо сорпасы пробиотиктерге өте бай және құрамында шамамен 162 достық бактерия бар.
Пробиотиктер таблеткалар, капсулалар, ұнтақтар және сұйықтықтар түріндегі тағамдық қоспалардан жеткілікті мөлшерде оңай алынады.
Қолдану жолы: 1 таблеткадан күніне 2 рет, жақсырақ тамақпен бірге қабылдаңыз.
Құрамында: жасанды тәттілендіргіштер, түстер немесе дәмдеуіштер жоқ. Консерванттар, қант, крахмал, ашытқы, балық, натрий жоқ. Кез келген жағымсыз реакциялар пайда болған жағдайда қабылдауды тоқтатыңыз. Xжарақат салқын жерде (мүмкіндігінше тоңазытқышта) балалардың қолы жетпейтін жерде. Тығыздауыш сынған немесе жоқ болса қолданбаңыз. Ашқаннан кейін тоңазытқышта сақтаңыз.
Басқа ингредиенттер: pасталдық целлюлоза, мальтодекстрин, дикальций фосфаты, кремний диоксиді, күріш кебегі, көкөніс стеарин қышқылы, өсімдік магний стеараты. Құрамында сүт, бидай және соя ингредиенттері бар.
.
Құрамы: | ||
Бөлім: 1 планшет | ||
Бір порциядағы ингредиенттер | % DV | |
Био белсенді пробиотикалық қоспасы (2 млрд КФБ): | 23 мг | *** |
(Lactobacillus acidophilus, B. bifidum, L. bulgaricus, L. brevis, Bifidobacterium lactis) | ||
Ас қорыту ферменттерінің кешені: | 52 мг | *** |
Бромелен (ананастан) | 43 GDU (ферменттік ақуыз ) | |
Папаин (папайя жемісінен) | 393,750 FCCPU (ферменттік ақуыз) | |
Протеаза 3.0 (қара су жұмсартқыштан) саңырауқұлақ) | 5. 3 SAPU (ферменттік ақуыз) | |
Амилаза (қара саңырауқұлақтан) | 242 DU (көмірсу ферменті) | |
Липаза (қара саңырауқұлақтан) | 79 FIP (фермент) | |
Протеаза 4.5 (қарадан саңырауқұлақ) | 210 HUT (ферменттік ақуыз) | |
Лактаза (бастапқы). қара пияз саңырауқұлағы) | 12,1 ALU (көмірсулар ферменті) | |
Целлюлаза (топырақтағы сапрофит саңырауқұлақтарынан) | 5,3 CU (көмірсу ферменті) | |
Гемицеллюлаза (қара саңырауқұлақтан) | 5.3 HCU (көмірсулар ферменті) | |
Талшықты ферменттер кешені: | 10 мг | *** |
Плантанның қабығы (жеңілгүл жұмыртқасы) ( тұқым, қабығы), грейпфрут пектині, сұлы кебегі (тұқым) | ||
*** Күнделікті қажеттілік анықталмаған |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу