Пробиотиктер және ферменттер (құлпынай-киви), барлеан, 270 г
Ас қорыту ферменттері – бұл асқазан-ішек жолдарының, сілекей бездерінің, асқазанның және ұйқы безінің жұмысындағы көмекшілер.Бау-бақша мен бақшадан алынған табиғи шикізат өнімдері tableде неғұрлым көп болса, соғұрлым дене қажетті ферменттерді алады. Қабынуға қарсы әсері болады. су немесе шырын, және араластырыңыз.
Басқа ингредиенттер: табиғи құлпынай-киви дәмі, лимон қышқыл және стевия сығындысы .
Құрғақ, салқын жерде, қақпағын мықтап жауып ұстаңыз.
  кірмейтін жерде сақтаңыз. ;балаларға арналған.
Құрамы:
Қызмет көрсету мөлшері: 1 қасық (9г) | ||
Бір контейнердегі порциялар: 30 | ||
  ; | Бір порция | күнделікті құнның % span> |
Калориялар | 35 |   ; |
Майдан алынатын калория | 0 | |
Жалпы май | 0 г | <1% * |
Қаныққан май | 0 г | <1% * |
Жалпы көмірсулар /td> | 8 г | 3% * |
Қант  ; | 1 г | † |
А дәрумені | 14 ХБ | &l t;1% |
С витамині | 180 мг | 300% |
Кальций | 4 мг | <1% |
Темір | 0,18 мг | 1% |
фосфор | 3,40 мг | <1% |
Магний | 19 мг | 5% |
Натрий | 10мг | <1% |
Калий | 35 мг | 1% |
Жасыл және жеміс ұнтағы қоспасы: қызылша (мальтодекстрин), құлпынай (мальтодекстрин және/немесе маниок крахмалы/декстрин), сәбіз шырыны (мальтодекстрин және/немесе) маниок крахмалы), таңқурай шырыны (мальтодекстрин), қара өрік, қара жидек (мальтодекстрин, лимон қышқылы), папайя, киви, қарбыз шырыны, қырыққабат, көкжидек, акай, спирулина, жоңышқа, балдырлар, брокколи, ақжелкен, шпинат, анар сығындысы, годжи сығындысы, мангостан сығындысы, нони және шалғам. | 3352 мг | † |
Пребиотиктер, пробиотиктер және ферменттер қоспасы: Фруктоолигосахаридтер , пробиотикалық (Л. acidophilus, B. longum, L. casei, L. rhamnosus, мальтодекстрин) және ферменттер (протеаза, амилаза, бромелайн, целлюлазалар, лактаза, липаза, мальтодекстрин) | 2085 мг. | † |
Антиоксидант қоспасы: Таңқурай сығындысы (мальтодекстрин), аскорбин қышқылы, оксифит жүзім тұқымының сығындысы, ацерола сығындысы (ацерола, мальтодекстрин), кверцетин, түйнектер сығындысы (мальтодекстрин), қаражидек жапырағының сығындысы, жасыл шай сығындысы, қызыл шарап сығындысы, анар сығындысы, сүт, бұл , зімбір тамыры, куркума тамыры сығындысы, шие сығындысы. | 1,470 мг | † |
Талшық қоспасы: Алхоры (мальтодекстрин), алма пектині, зығыр тұқымы, сұлы бета глюканы және алоэ вера. | 993 мг | † |
&қанжар; Тәуліктік қажеттілік анықталмады. * Күнделікті қажеттілік 2000 калориялы диетаға негізделген. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу