Пробиотиктер, Эклектикалық институт, ұнтақ (120 г)
Пробиотиктер йогурттарда жеткілікті мөлшерде, лакто- және бифидобактериялар, тұздалған қырыққабат (пастерленген емес) пробиотиктер педиокок, лейконосток, сонымен қатар лактобактериялар, ірімшіктің кейбір түрлерінде, айран. Бастапқы жапондық рецепт бойынша дайындалған мисо сорпасы пробиотиктерге өте бай және құрамында шамамен 162 достық бактерия бар.
Пробиотиктер таблеткалар, капсулалар, ұнтақтар және сұйықтықтар түріндегі тағамдық қоспалардан жеткілікті мөлшерде оңай алынады.
Қолдану тәсілі: аздаған су немесе шырынға 2 шай қасық ұнтақты қосып, жақсылап араластырыңыз. Күніне 1-3 рет қолданыңыз.
Ескертулер: Егер жүкті болса, бала емізетін болса немесе рецепт бойынша дәрі қабылдасаңыз, қолданар алдында дәрігеріңізбен кеңесіңіз. Егер жағымсыз реакциялар пайда болса, қабылдауды тоқтатып, дәрігермен кеңесіңіз. Хбалалар қолы жетпейтін салқын жерде жарақат етіңіз. Ылғалдан және жоғары температурадан алыс ұстаңыз. Тығыздауыш сынған немесе жоқ болса, қолданбаңыз.
Құрамы: | |
Қызмет көрсету: 2 шай қасық | |
Бір контейнердегі порциялар: 30 | |
Бір порцияға арналған ингредиенттер> | |
Мұздатылған кептірілген ашытылған органикалық күлгін қырыққабат (Brassica oleraceae) | 3360 мг |
Шикізат лиофилденген, ферменттелген, органикалық топинамбур (Helianthus tuberosus) тамыры | 200 мг |
Шикізат органикалық, балдыркөк тұқымдары Apium graviolens) | 160 мг |
Органикалық шикізат, зире (Carum Carvi) | 120 мг |
Органикалық шикізат, аскөк тұқымы (Anethum graviolens) | 120 мг |
шикізат материал органикалық , жапырақ аскөк (Anethum graviolens | 40 мг |
Калория | 15 |
Тағамдық талшық | 1 г 4% |
Ақуыз | 1 г 2% |
Кальций | 28 мг 3% |
Темір | 0,4 мг 2% |
Натрий | 15мг 1%-дан аз |
Шығарылу кезіндегі лактобактериялардың орташа саны | 64 000 000 CFU † |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу