Көкөністерді ашытуға арналған пробиотиктер, кинетикалық мәдениет, Dr. Меркола, 30 жаста
Сатылды
Ішектің дұрыс жұмыс істемеуі қоректік заттардың сіңуіне кедергі келтіруі мүмкін. Пробиотиктер - табиғи ашытылған тағамдарда кездесетін тірі бактериялар. Олар май қышқылдарын шығарады және денені патогендік микрофлорадан қорғауға жағдай жасайды. Ішек шырышты қабығын қорғау – олар токсиндердің, әртүрлі саңырауқұлақтардың және микроорганизмдердің ағзаның ішкі ортасына енуінен қорғайтын тосқауыл жасайды. Биотус дүкені өз веб-сайтында ұсынатын өнімді пайдалы заттардың деңгейін арттыру үшін пайдалануға болады. асқазан-ішек жолындағы бактериялар және күнделікті және мерзімді түрде тұтынылады. Ұнтақтағы пробиотиктер ішек микрофлорасының кептірілген тірі штамдары болып табылады, олар ішке енгеннен кейін ішектерді колонизациялайды. Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтында менеджерге хабарласуға болады.
Dr. Mercola, Kinetic Culture
Қолдану:1/4 шай қасық күн сайын.
Басқа ингредиенттер: микрокристалды целлюлоза, фруктооолигосахарид, кремний диоксиді.
Арнайы қоспаның бір порциясында 100 миллиард CFU пробиотиктер бар.
span>
Тоңазыту ұсынылады, бірақ қажет емес.
Ескертулер: құрғақ, салқын, балалардың қолы жетпейтін жерде сақтаңыз. Қорғаныс сақинасы сынған немесе жоқ болса, қолданбаңыз. Дұрыс сақталған кезде 12 айға дейін тұрақты.
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету: 1 г (1/4 шай қасық) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 30 | ||
Бір қызмет көрсету | % DV* | |
Меншікті қоспасы: | 423 мг | * |
Lactobacillus acidophilus DDS-1 | ||
Bifidobacterium lactis | ||
Lactobacillus plantarum | ||
Lactobacillus rhamnosus | ||
Lactobacillus casei | ||
Bifidobacterium bifidum | ||
Лактобак illus вrevis | ||
bifidobacterium longum | ||
Streptococcus thermophilus | ||
Lactobacillus salivarius | ||
* Күнделікті қажеттілік анықталмады. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу