Тағамдық ашытқы, қара сарымсақ, KAL, 170 г
Сатылды
Сипаттама Тағамдық ашытқы, қара сарымсақ, KAL, 170 г
Тағамдық ашытқы, қара сарымсақ ұнтағы
Тағамдық ашытқы тағам өнімдеріне тамаша қосымша болып табылады. Олар диеталық талшықтардың, витаминдердің, минералдардың және толық ақуыздың көзі болып табылады және бірегей жаңғақ дәмі мен ірімшік тәрізді сапасы бар. Оларды ыстық попкорнға немесе нанға себуге, шырынға немесе смузиге араластыруға, салаттарға, сорпаларға, соустарға, кастрюльдерге және т.б. үшін таңғыш ретінде пайдалануға болады. Тағамдық ашытқы сыра ашытқысына ешқандай қатысы жоқ, глютенсіз және целиак ауруы бар адамдар үшін қауіпсіз. Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтында менеджерге хабарласуға болады
Ұсынылатын пайдалану:
Сүйікті тағамға немесе сусынға ашытқының қажетті мөлшерін қосыңыз. Олар лезде ериді, бұқтырылған тағамдарға, сорпаларға, сорпаларға, гравийлерге, алкогольсіз сусындарға, смузилерге және шырындарға тағамдық құндылық пен тамаша дәм қосады. Оларды салаттарға, жемістерге, йогуртқа, сүзбеге немесе попкорнға себуге болады.
Басқа ингредиенттер:
Негізгі тамыр ашытқы ұнтағы (Saccharomyceus cerevisia), ашытылған қара сарымсақ
Құрама
Құрамы: | ||||
Қорғау мөлшері: 1 шай қасық (3,4 г) | ||||
Бір контейнердегі сыбаға : 50 | ||||
Бір қызметке: | күнделікті қажеттіліктің% | |||
Калориялар | 15 | |||
Майдағы калориялар | 0 | |||
Жалпы май | 0 g | 0%* | ||
Калий | 65 мг | 2% | td> | |
Жалпы көмірсулар | 2 г | <1% * | ||
Тағамдық талшық | <1g | 2%* | ||
Белок | 2g | 4% * | ||
Витамин A | < 1% | |||
Тиамин | 124% | |||
Рибофлавин | 115% | |||
Ниацин | 54% | |||
В-6 дәрумені | 109% | |||
Фолий қышқылы td> | 35% | |||
В-12 витамині | 77 % | |||
Биотин | 1% | |||
Пантотен қышқылы | 2% | |||
Кальций  ; | <1% | |||
Темір | 1% | |||
Фосфор | 3% | |||
Магний | 1% | |||
Мырыш | 4 % | |||
Селений | 6% | |||
Мыс | 1% | |||
Марганец | 1% | |||
Хром | 1% | |||
Молибден | 17% | td> | ||
>Күнделікті қажеттілік 2000 калориялы диетаға негізделген. |
Калориялар: | 2000 | 2500 | |||
Жалпы май | 65г-тан аз | 80г | |||
Қаныққан май | аз | 20г | 25г | 25 г | td> |
Холестерин | 300мг | 300мг | ден аз>|||
Натрий | Аз | 2,400мг | 2,400мг | ||
Жалпы көмірсулар | 300 г | 375 г | |||
Тағамдық талшық | 25 г | 30 г | |||
Курстық ашытқы диетасының бір бөлігінің типтік талдауы (есептелген): | |||||
Аланин | 110 мг tr> | Аргинин | 80 мг | ||
Аспартин қышқылы | 180 мг | ||||
Цистин | 20 мг | ||||
Глутамин қышқылы | 290 мг | ||||
Глицин | 80 мг | ||||
Гистидин | 40 мг | ||||
Изолейцин | 80 мг | td>||||
Лейцин | 120 мг | ||||
Лизин | 140 мг | ||||
Метионин | 30 мг | ||||
Фенилаланин | 70 мг | ||||
Пролин | 70 мг | ||||
Серине | 90 мг | ||||
Треонин | 90 мг | ||||
Триптофан | 2 0 мг | ||||
Тирозин | 60 мг | ||||
Валин | td>90 мг |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу