Пребиотиктер мен пробиотиктер бар ас қорыту ферменттері, Zenwise Health, 30 вегетариандық капсулалар
Ал егер бұрын бұл мәселе жас ерекшеліктеріне байланысты болса және егде жастағы адамдар одан көбірек зардап шегетін болса, қазір бұл мәселе әлдеқайда жасарған. Ферменттердің (ферменттердің) үш негізгі тобы бар: амилаза, липаза, протеаза. Олардың арқасында көмірсулар өңделеді, тағам майға бөлінеді, ақуыздар синтезделеді және өңделеді. Көптеген ферменттер біздің ағзамызға тамақ пен сусын арқылы енеді. Бірақ соңғы уақытта адам өңделген тағамдарды (зарарсыздандырылған, пастерленген, мұздатылған және ерітілген, микротолқынды пеште пісірілген тағам) көбірек пайдалана бастағанына байланысты - жеткізілетін ферменттердің мөлшері айтарлықтай төмендейді. Мұндай тағамды пайдалану (тірі ферменттерсіз) денеге үлкен салмақ түсіреді. Мұндай тағамды қорыту үшін ол қосымша ферменттердің өндірісін белсендіруі керек, бұл өз кезегінде басқа маңызды заттардың синтезін тежейді. Сондай-ақ, ішектегі «бұзылу» иммундық жүйеге қатты әсер етеді, өйткені иммундық жүйенің 70% ішекте шоғырланған. Пробиотиктер ішек микрофлорасын қолдау үшін қажет және ағзаға әртүрлі тағамдарды қорытуға және аш және тоқ ішектің жұмысын жақсартуға жақсы белсенді көмекші болып табылады. Пайдалы ферменттер мен пробиотиктердің жетіспеушілігін өтеу үшін тағамдық қоспаларды қосымша пайдалану керек. ТМ Zenwise Health күнделікті қолдануға арналған бірегей формуланы әзірледі'Пребиотиктер мен пробиотиктері бар ас қорыту ферменттері, ас қорыту ферменттері, Zenwise Health'. Ыңғайлы саяхат контейнеріндегі бұл фермент, пребиотикалық және пробиотикалық формула саяхат үшін өте қолайлы. Мұндай кешен қорытылмайтын тағамдарды (қуырылған тағамдар, ет, сүт өнімдері, салаттар мен алкогольдік сусындар) ыдыратуға көмектеседі, сонымен қатар ішектің қалыпты жұмыс істеуі мен денсаулығын қолдайды, ас қорытуды және иммунитетті қолдайды.
<. p>Biotus сайтында өнімдерді сатып алып, олармен танысып қана қоймай, сонымен қатар біздің кеңесшілерімізден толық ақпарат ала алады.Zenwise Health, Пре және пробиотиктері бар ас қорыту ферменттері, 30 вегетариандық капсулалар
Ұсынылатын пайдалану: nӘр тамақ алдында бірден немесе дәрігердің нұсқауы бойынша 1 капсуланы қабылдаңыз. .
Басқа ингредиенттер: mмикрокристалды целлюлоза, өсімдік капсуласы (гипромеллоза, су), орташа тізбекті триглицеридтер (MCT), магний стеараты, кремний диоксиді.
Ескертулер: . Егер сіз жүкті болсаңыз, бала емізетін болсаңыз, 18 жасқа толмаған болсаңыз немесе белгілі медициналық жағдайыңыз болса, осы немесе кез келген басқа тағамдық қоспаны қолданбас бұрын дәрігеріңізбен кеңесуіңіз керек. Жаңа немесе нашарлайтын белгілер пайда болса, қолдануды дереу тоқтатыңыз. Балалардың қолы жетпейтін жерде сақтаңыз. салқын, құрғақ жерде сақтаңыз.
Қызмет көрсету мөлшері: 1 Вегетариандық қақпақ | ||
саны Порциялар : 30 | ||
Бір қызмет көрсету сомасы | күндік мәннің % * | |
Жетілдірілген фермент және пребиотикалық жүйе: | 400 мг | * |
Инулин, глюкоамилаза, амилаза, бромелайн, целлюлаза, инвертаза, лактаза, бактериялық протеаза, папаин, липаза, мальтаза (Aspergillus niger). | ||
Пробиотик қоспасы | 1 миллиард CFU (5 мг) | * |
Bacillus subtilis DE111®, L.acidophilus, B. longum , B. animalis lactis, B. bifidum, L. casei, L. rhamnosus, L. plantarum, L. salivarius, B. breve. | ||
Қуық сығындысы теңіз көкөніс кешені, Нори, Wakame. | 15 мг | * |
Папайя жемісі ұнтағы | 30мг | * |
Алма пектині | 30мг | * |
Зімбір тамырының ұнтағы > td> | 20мг | * |
Аскөк тұқымының ұнтағы | 15 мг | * |
Тамыр ұнтағы куркума | 15 мг | * |
Жалбыз жапырағы сығындысы | 10мг | * |
* Күнделікті талап анықталмаған. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу