Коллаген пептидтері, өмірлік маңызды ақуыздар, лимон, ұнтақ, 313 г
Сатылды
Қоймада (аяқталады)
Коллагенбұл маңызды құрылымдық белок, ол дәнекер тіннің, буындардың, сүйектердің, сүйектердің, тістердің, шаштың, терінің, тырнақтардың негізгі құрамдас бөлігі болып табылады. Ағзадағы коллагеннің деңгейі жалпы ақуыздың шамамен 25-35% құрайды, оны организм табиғи түрде шығарады және бұған глицин, гидроксипролин, пролин сияқты амин қышқылдары ықпал етеді. Құрылыс материалы ретінде коллаген терінің күйін жақсартуға, оның серпімділігін жақсартуға, терінің қорғаныш қасиеттерін арттыруға, әжімдерді тегістеуге және жаңаларының пайда болуын тежеуге, терінің ылғалдылығын сақтауға көмектеседі. Коллаген теріні тегіс, сергітетін және жас етеді. Қалыпты коллаген деңгейі тырнақтарды нығайтуға, олардың өсуін жеделдетуге және сынғыштықты болдырмауға көмектеседі. Коллагеннің арқасында шаш сау және жақсы көрінеді. Коллаген шашты ылғалдандырады, өсуін ынталандырады, сынғыштығын, бөлінуін және шаштың түсуін болдырмайды. Коллаген денсаулық пен буындар мен байламдарды нығайту үшін маңызды. Ол буындардың қозғалғыштығы мен икемділігін жақсартуға ықпал етеді; артикуляциялық майлаудың қалыпты деңгейін сақтау; сүйектерді нығайту; шеміршек тінінің мерзімінен бұрын тозуын жәнесоққылар мен құлау салдарынан сынықтардың пайда болуын болдырмау. Коллаген сонымен қатар сызаттар мен жаралардың жазылуын тездетуге көмектеседі. Коллагенді қолдану асқазан-ішек жолдарының жұмысына оң әсер етеді, асқазан-ішек жолдарының тітіркенуін азайтады, ас қорытуды жақсартуға көмектеседі деп саналады. Жасы ұлғайған сайын денедегі коллаген деңгейі төмендейді, оны толықтыру үшін ұнтақ, таблетка, капсула түріндегі коллагенді қоспаларды қабылдау ұсынылады. Коллаген пептидтері, коллаген пептидтері, маңызды протеиндер - Бұл коллаген пептидтері (әр порцияға 20 г) өнім қарапайым ингредиенттен жасалған (ірі қара мал - жайылымдағы, шөппен қоректенетін жануарлардан алынған) және диетаны коллагенмен байытады. Коллаген пептидтеріндегі аминқышқылдары сау коллаген деңгейін синтездеу және сақтау үшін дәл қажет. Лимон хош иісі барколлаген пептидтерінқолдану буындардың күйін жақсартады, олардың тозуын және қозғалыс ыңғайлылығын жақсартады, сүйек күшін арттырады, бұлшықеттердің қалпына келуін тездетеді, шаштың, терінің, тырнақтың сау күйін жақсартады
Biotus сайтында сіз өнімдерді сатып алып, танысып қана қоймай, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Өмірлік ақуыздар, коллаген пептидтері, Лимон, 11 унция (313 г).
Ұсынылатын пайдалану: және2 қасықты 240 мл ыстық немесе суық сумен араластырыңыз және араластырыңыз. мұқият. Дәмін реттеу үшін суды көп немесе азырақ пайдаланыңыз.
Басқа ингредиенттер:лимон қышқылы, табиғи хош иістер, теңіз тұз, стевия тәттілендіргіші.
Құрамында: глютен, сүт өнімдері, жасанды тәттілендіргіштер, бисфенол-А .
Ескерту: жәнеБұл өнімді тек диеталық қосымша ретінде пайдаланыңыз.  ;Арықтау үшін қолданбаңыз. Көлемі бойынша емес, салмағы бойынша оралған. Кездесу болуы мүмкін. Егер жүкті, бала емізетін немесе ауру болса, қолданар алдында дәрігеріңізбен кеңесіңіз. Салқын, құрғақ жерде сақтаңыз. Орындаңыз. қауіпсіздік пломбасы сынған немесе жоқ болса қолданбаңыз. Бұл өнім сүт, балық және ағаш жаңғақтарын өңдейтін кәсіпорында жасалған.
Қорыту мөлшері: 2 қасық (22 г) | ||
Сыбаға:шамамен 14 | ||
Бір порция сомасы | күндік қажеттіліктің%** | |
Калориялар | 80 |
|
Жалпы көмірсулар | <1г | 0%* |
Жалпы қант | 0% | |
Белок | 18 г | 0%* | tr>
Натрий | 80 мг | 3% td> |
Коллаген пептидтері (ірі қара мал) | 20 г | ** |
** 2000 калориялы диетаға негізделген күнделікті құндылықтың пайызы . | tr>||
*** Күнделікті қажеттілік анықталмаған. |
Типтік б Амин қышқылының профилі | |
аланин | 1860 мг |
Аргинин | 1520 мг |
Аспартин қышқылы | 1080 мг |
Глутамин қышқылы | 1820 мг |
Глицин | 4660 мг |
Гистиди톆 | 140 мг |
Гидроксилизин | 140 мг |
Гидроксипролин | 2140 мг |
Изолейци톆 | 240 мг |
Лейци톆 | 580 мг |
Лизи톆 | 720 мг |
Метиони톆 | 108 мг |
Фенилалани톆 | 460 мг |
Пролин p> | 2860 мг |
Серин | 620 мг |
Треони톆 | 340 мг |
Триптофан †† | 0 мг |
Тирозин | 120 мг |
Вали톆 | 520 мг |
††Маңызды аминқышқылдары |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу