Сұлы кебегі кек қоспасы, Боб қызыл диірмені, 680 г
Бобтың қызыл диірмендегі сұлы кебекінен жасалған кек (құрма жаңғағы) Салауатты тоқаш пісіруге арналған ингредиенттерден жасалған. Араластыру мыналарды біріктіреді: тұтас бидай ұны, ширатылған сұлы жоғары талшықты және тәтті, шайнайтын құрма мен жаңғақ қосылған сұлы кебегі бар. Бұл қоспа тек қоректік және дәмді ғана емес, сонымен қатар денсаулыққа да пайдалы кекстер пісіруге жарамды. Сұлы тағамдық талшықтың тамаша көзі болып қана қоймай, қандағы холестерин деңгейін төмендетеді. Сұлы құрамында ақуыз көп, пайдалы. майлар мен көмірсулар басқа дәнді дақылдардың көпшілігіне қарағанда.Оның құрамында басқа дәндерге қарағанда еритін талшықтар көп.Сұлы кебегі – астықтың тағамдық талшықтарының негізгі бөлігін қамтитын сұлы дәнінің сыртқы қабығы. Бұл қоспадан нәрлі кекстер жасалады және нәрлі таңғы асты тамашалаудың тамаша тәсілі!
Тұтас дәнді тағамдар денсаулығыңыз үшін өте маңызды.  ; Тұтас дәнге мыналар кіреді: кебек, эндосперм және ұрық. Оның құрамында көптеген талшықтар, маңызды витаминдер, минералдар және фитонутриенттер бар. Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтында менеджерге хабарласуға болады.
Бобтың қызыл диірмені, сұлы кебегі, құрма және жаңғақтар қосылған кек қоспасы
Пісіру әдісі: рецепт рецепті:
1 кесе су, 1/2 кесе меласса немесе бал, 1/4 кесе сары май, 1 жұмыртқа және 2-3/4 кесе сұлы кебегі қоспасын бірге араластырыңыз.Дайын қамырды тоқаш пішіндерін толтырып, 220° температурада 15 минут пісіріңіз; . Бірегей және дәмді кекстер үшін 1/4 кесе алма соусын, ұсақталған ананас немесе банан қосыңыз.
Басқа ингредиенттер: қара бидай ұны, прокат сұлы, сұлы кебегі, құрма, майсыздандырылған құрғақ сүт, жаңғақ, ас содасы және қопсытқыш (натрий қышқылы пирофосфаты, натрий бикарбонаты, жүгері крахмалы және монокальций фосфаты).
Құрамы: | ||||
Қорыту: 1 тоқаш (32г қоспасы) | ||||
Порциялар Бір контейнерге: 21 (24 унция үшін) | ||||
Бір рет қызмет көрсету | Араластыру | Дайындалған | ||
Калориялар | 120 | 210 | ||
Майдан алынатын калория | 15 | 60 | ||
span> | күнделікті қажеттіліктің %%** | |||
Жалпы май | 1,5 г * | 2% | 9% | |
Қаныққан май | 0г | 0% | 2% | |
Транс майлар | 0 g | |||
Холестерин | 0 мг | 0% | 7% | |
Натрий | 160 мг | 7% | 7% | |
Жалпы көмірсулар | 22г | 7% | 11% | |
Тағамдық талшық | 2 г | 8% | 8% | |
Қант | 1 г | |||
Белок | 4 г | |||
А дәрумені | 0% | 2% | ||
С дәрумені | 0% | 0% | span> | |
Кальций | 4% | 4% | ||
Темір | 8% | 8% | ||
* Аралас мөлшер. Дайындалған, бір порцияда 6 г май (1 г қаныққан май, 2 г полиқанықпаған май, 3 г бір қанықпаған май), 20 мг холестерин, 170 мг натрий, 33 г бар көмірсулар (2 г талшық, 1 г қант) және 5 г ақуыз. | ||||
** Күнделікті мән 2000 жылға негізделген. калориялы диета. Сіздің күнделікті мәніңіз калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу