Органикалық ақ мисо сорпасы, Eden Foods, 4 x 8g пакеттері
Main image
Click to view image in fullscreen
calcActive())" class="thumbs-images">
Өндіруші ел: АҚШ
сапа кепілдігі
Сипаттама Органикалық ақ мисо сорпасы, Eden Foods, 4 x 8g пакеттері
Бұл жапондықтардың барлығы дерлік ұнататын тағам. Көптеген отандастарымыз да оның жарқын дәмімен, өзіндік ерекшелігімен, пайдалылығымен және оңай дайындалуымен ғашық болды. Мисо широ — соя бұршақтарының немесе дәнді дақылдардың (немесе олардың тұқымдарының) табиғи коджи зеңінің ашыту өнімі, ол күрішпен бірге жапон ұлттық асханасының ажырамас бөлігі болып табылады. Макарон пісірілген және ұсақталған соя бұршақтарынан тұз және уыт қосылған (өскен және ашытылған арпа дәндері) дайындалады. Алынған қоспа 12 ай бойы ашытылады. Оның қаныққан, қанық шоколад түсі мен жұмсақ тұзды дәмі Eden Organic miso-ны қысқы тағамдарға тамаша етеді. Мисо сорпалары, бұқтырылған тағамдар немесе соустар үшін негіз ретінде пайдаланыңыз.Мисо сорпасы бұршақ дақылдарынан жасалған вегетариандық тағам болғандықтан, оның құрамында холестерин мен қаныққан май толығымен жоқ және изофлавондардың көзі болып табылады. Мисо пастасын шикі балыққа арналған консервант ретінде пайдалануға болады (балық мисомен араласқаннан кейін бір аптаға дейін созылуы мүмкін). Ол жаңа піскен көкөністерге, соустарға арналған ащы тұздықты дайындау үшін қолданылады. Мисо балықтан, ұлулардан, теңіз балдырларынан және көкөністерден жасалған сорпаға қосылады. Бұл маусымдық тағамда С дәрумені, каротин және талшық көп. Мисо пастасы ақуызға бай, оның құрамында лецитин, глутамин қышқылы, В дәрумендері және ас қорытуды жақсартатын және ішек жұмысын реттейтін көптеген микроорганизмдер бар. Biotus веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, сонымен қатар өнімдермен таныса аласыз, біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Қалай пайдалану керек
Shiro miso әсіресе жазғы тағамдарға жарамды: сорпалар, салаттар, тұздықтар, маринадтар, кеспе.
Басқа ингредиенттер:
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу