Natural Lamb Peas, Eden Foods, 822 г
Сипаттамасы
Қозы бұршақ (ноқат) Таяу Шығыс пен Үндістандағы ең танымал және дәмді бұршақтардың бірі болып табылады. Ноқат (гарбанзо бұршақтары) талшықтың, ақуыздың және темірдің жақсы көзі болып табылады. Вегетариандық диетада тұтас дәндерден жасалған гарбанзо бұршақтарын жеу сізді ет немесе сүт өнімдерімен салыстыруға болатын протеинмен қамтамасыз етеді. Осы дәмді бұршақтардан жасалған ұн пісірілген тағамдарға тәтті, бай дәм қосады. Ноқат Таяу Шығыс пен Үндістанның тағамдарында танымал және сонымен қатар глютенсіз пісірілген өнімдерге арналған тамаша ингредиент болып табылады. Гарбанзо бұршақ ұны торттарға немесе нанға қосу үшін жақсы (25% дейін). Оны сорпаларды, тұздықтарды немесе гравийлерді қоюлату үшін де қолдануға болады. Бұл дөңгелек, дұрыс емес пішінді, кремді бұршақтардың қатты құрылымы және жұмсақ, жаңғақ дәмі бар. Олар пісіргеннен кейін пішінін сақтайды. Ноқат кәстрөлдерге, салаттарға және сорпаларға тамаша қосымша болып табылады, өйткені оларда ақуыз және майсыз талшық көп. Қосымша ақпаратты Biotus веб-сайтындағы кеңесшілерден білуге болады. Қуырылған қой бұршақтары керемет және пайдалы тағамдар жасайды. Оған аздап зәйтүн майын құйып, тұз бен бұрыш себіңіз, содан кейін пеште қытырлақ болғанша пісіріңіз.Тұтас дәндерге және май, қаныққан май және холестерині төмен басқа өсімдік тағамдарына бай диеталар жүрек-тамыр ауруларының қаупін азайтуы мүмкін. ауру және кейбір ісік аурулары.
Қолдану: Пісіру: 1 кесе қой бұршақ; 4 кесе су Бұршақтарды түні бойы жібітіңіз. Суды ағызып, бұршақтарды шайыңыз. 1 кесе қой етіне 4 кесе су қосыңыз. 1 кесе бұршақ Өнімділік 2 - 2 1/2 кесе пісірілген бұршақ. Пісірілген бұршақтар тоңазытқышта 1 аптаға дейін, мұздатқышта 6 айға дейін сақталады.
Басқа ингредиенттер:
Бұршақ, бұршақ және жасымық – табиғи ауыл шаруашылығы өнімдері. Сыртқы қосындылар болуы мүмкін. Қолданар алдында жақсылап шайыңыз. Ең дұрысы тоңазытқышта немесе мұздатылған күйде сақтаңыз.
Ескертулер:
Салқын, құрғақ жерде сақтаңыз. p>
Құрамы:
Қызмет көрсету өлшемі:  ;1/2 кесе (130 г) | |||
Бір контейнерде: шамамен 6 порция | |||
Бір порция | td> | % күнделікті қажеттіліктен | |
Калориялар | 130 | ||
Майдан алынатын калория | 10 | ||
Жалпы май | 1g | 2% | 2% |
қаныққан май | 0g | 0% | |
Транс май | 0 г | ||
Холестерин | 0 мг | 0% | |
Натрий | 30мг | 1% | |
Калий | 220 мг | 6% | |
Жалпы көмірсулар | 21г | 7% | |
Тағамдық талшық | 5г | 20% | |
Қант | <1g | ||
Ақуыз | 7г | 14% | |
Кальций | 6% | ||
Темір | 8% | ||
Тиамин ( B1) | 4% | ||
Рибофлавин (B2) | 4% | ||
Ниацин (B3) | 2% | ||
Фолий қышқылы (B9) | 25% | ||
Фосфор | 10% | ||
Магний | 10% | ||
Мырыш | 8% | ||
режиміндегі диетаға негізделген пайыздық күндік мән; 2000 калория. А және С витаминінің маңызды көзі емес. | |||
Калориялар: | 2000 | 2500 | td> |
Жалпы май Аз | 65г | 80г | |
Сб. май Аз | 20г | 25г | |
Холестерин Аз | 300мг | 300мг | |
Натрий Аз | 2400мг | 2400мг | |
Калий | 3500мг | 3500мг | |
Жалпы көмірсутекті | 300г | 375г | |
Тағамдық талшық | 25г | 30г | |
Ақуыз | 50г | 60г |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу