Гранола мюсли (бал, сұлы жармасы), Гранола, Боб қызыл диірмені, 340 г
мюсли азық-түлік өнімі ретінде, бастапқыда 19 ғасырдың аяғында швейцариялық диетолог доктор Бирчер-Беннер әзірлеген және ең танымалдардың бірі болып қала береді. әлемде танымал. Бұл дәнді дақылдар, кептірілген жемістер, жаңғақтар мен тұқымдардың қоспасы. Доктор Бирчер-Беннер тағамның ең жақсы дәрі екенін және біздің заманымызда бұл анықтама өзгеріссіз екенін анықтаған. Бұл қоспада бірегей мюсли өнімін жасау үшін бал, тұтас сұлы дәндері, қытырлақ ашытылған күріш және барлық табиғи хош иістер бар Түпкі нәтиже – тағамдық құндылығы жоғары және өте дәмді өнім!
Сізге ұнайтын гранола мюсли ол тұтас дәндерден жасалған! Олар қаныққан май мен холестерині төмен диеталарда қолданылады және денсаулыққа арналған тамаша тағам болып табылады. Май, қаныққан май және холестерині төмен тұтас дәнді және басқа өсімдік тағамдары жоғары диеталар жүрек-қан тамырлары ауруларының және кейбір аурулардың даму қаупін азайтуы мүмкін. қатерлі ісік түрлері. Биотус веб-сайтында сіз өнімдермен таныса аласыз, пайдалы дәнді дақылдар сатып ала аласыз, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Бобтың қызыл диірмені, гранола, бал сұлы гранола
Қолдану бойынша кеңестер:
Гранола печеньелері:
6 ас қасық. маргарин немесе сары май; 3/4 кесе ашық қоңыр қант; 1 жұмыртқа; 1 шай қасық ваниль сығындысы; 1/2 кесе плюс 2 ас қасық тұтас ұннан жасалған қамыр; 1/2 кесе ағартылмаған ақ ұн; 1/2 шай қасық ас содасы; 1 кесе гранола; 1/2 кесе ұсақталған кептірілген өрік; 1/4 кесе күнбағыс дәндері немесе туралған жаңғақтар (міндетті емес).
Маргарин, қоңыр қант, жұмыртқа және араластырыңыз. ваниль сығындысы тағамдық процессорда немесе араластырғышта. Ыдыста ұн мен сода араластырыңыз. Маргарин қоспасына ұн қоспасын қосып, араластырыңыз. Пісіру парағын пісіру парағына салыңыз, шарлар жасап, шай қасықпен печенье салыңыз.
300 ° температурада пісіріңіз. C шамамен 15 минут немесе қызарғанша пісіріңіз. Пісіру парағындағы печеньелерді 1 минут суытыңыз. Одан кейін печеньелерді толығымен суығанша сым сөрелерге жіберіңіз.
36 дана. печенье.
Басқа ингредиенттер: тұтас сұлы жармасы, қоңыр қант, торт рапс майы, күріш ұны, сұлы жармасы, бал, таза ваниль сығындысы, арпа уыты, теңіз тұзы, токоферолдар (Е витамині).
Ингредиенттер: | ||
Қызмет көрсету: 1/2 кесе (45г) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 7 | ||
Бір порция | күнделікті қажеттіліктің% * | |
Калориялар | 190 | |
Майдың калориялары | 50 | |
Жалпы май | 6 г> | 9 % |
Қаныққан май | 0 g | 0% |
Транс май | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 40 мг | 2% |
Жалпы көмір водов | 30 г | 10% |
Тағамдық талшықтар Еритін талшықтар Ерімейтін талшықтар | 3 г 1 г 2 г | 12%
  ; |
Қант | 9 г | |
Белок | 5 g | |
А дәрумені | 0% | |
С витамині | 0% | |
Кальций | 2% | |
Темір | 8% | |
* Күнделікті қажеттілік 2000 к рационға негізделген. калория. Сіздің күнделікті тұтынуыңыз калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. |
Калориялар: | 2000 | 2500 | |
Жалпы май | ден аз> | 65 г | 80 г |
Май | Аз | 20г | 25 г |
Холестерин | Төмен | 300 мг | 300 мг |
Натрий | Аз | 2,400 мг | 2,400 мг> |
Жалпы көмірсулар | 300 г | 375 г | |
Тағамдық талшық | 30г |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу