Манго қосылған бадам қоспасы, Сахале тағамдары, 42,5 г 9 қап
Sahale Snacks 2003 жылы Вашингтонда саяхаттап, аштық сезінген кезде жарық жасауды ойлаған туристер тобымен құрылған, бірақ ыңғайлы қаптамада қоректік тағамдар . Тәтті болғандықтан, дәмге жеткілікті қамқорлық жасау туралы шешім қабылданды. Осы талаптардан кейін бадамдар пайда болды Sahale Snacks.
Құрғақ әдіс таңдалды. бадам қуыруды өңдеу, бұл май мен калорияны қоспау үшін қуыруға тәтті ноталарды қосу үшін тек ыстық ауа ғана пайдаланылатынын білдіреді. Бұл өнімнің балғындығын, оның өсу кезінде тұқымның өзінде түзілген белоктарды, майларды, витаминдер мен минералдарды сақтауға мүмкіндік береді. Экологиялық компонентті бұзбай, қазірдің өзінде жағымды дәмді байыту үшін өндіруші тек табиғи жемістерді, жидектерді және бал қосуды шешті. Biotus веб-сайтында сіз өнімдермен танысып, пайдалы және дәмді тағамдар сатып ала аласыз, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Sahale Snacks, Snack Better, манго танго бадам қоспасы
КошерБанан чипсыТұтас қуырылған Кешью span>банан чипсыақуыз және талшық
Басқа ингредиенттер:  ;бадам, кептірілген манго, лайм шырыны концентраты, лимон қышқылы, жержаңғақ, банан чипсы, кокос майы, қамыс қант, табиғи банан дәмі, күнбағыс майы, теңіз тұзы, дәмдеуіштер.
  ;Тегін: Сүт, соя, бидай, ГМО, жұмыртқа, жасанды хош иістендіргіштер.
Ескерту: құрамында ағаш жаңғақтары (бадам, кокос) және жержаңғақ бар. Жаңғақ бөліктері болуы мүмкін.
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету өлшемі: 42,5г | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 9 |   ; |
|
| Бір порция | % күнделікті қажеттіліктен |
Калориялар | 210 |
|
Майдан алынатын калория | 130 |
|
Жалпы май | 14 г | 22% |
Қаныққан май | 2,5 г | 13% |
Транс май | 0 г | |
Полиқанықпаған майлар | 3,5г |
|
Бір қанықпаған майлар | 7г |
|
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 170 мг | 7% |
Жалпы көмірсулар | 18г | 6% |
Тағамдық талшық | 3 г | 12% |
Сахароза | 11 г p> |
|
Белок | 5г |
|
А дәрумені |
| 2% |
С витамині |
| 4% |
Кальций |
| 4 % |
Темір> | ||
| 6% | |
Тәуліктік қажеттілік пайызы 2000 калориялы диетаға негізделген. |
|
|
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу