Бадам майы, қуырылған бадам майы, Ла Турангель, қуырылған, 500 мл
Сатылды
Сипаттама Бадам майы, қуырылған бадам майы, Ла Турангель, қуырылған, 500 мл
Негізгі артықшылықтар: Қуырылған бадам майы, Ла Турангель, 500мл
Қуырылған бадам майы әмбебап пісіру өнімі ғана емес, сонымен қатар тері күтіміне тамаша қосымша болып табылады. Бұл майдың одан да көп пайдасы бар:
- Тағамның дәмін жақсартады:Көптеген тағамдарға, соның ішінде салаттар мен маринадтарға тереңдік пен хош иіс қосатын бай, жаңғақ дәм. .
- Жүрек денсаулығын қолдау: Бір қанықпаған майдың жоғары мөлшері холестерин деңгейін тұрақтандыруға және жүрек денсаулығын жақсартуға көмектеседі.
- Теріні ылғалдандырады және нәрлендіреді: май Теріні терең ылғалдандырады және нәрлендіреді, оны жұмсақ және серпімді етеді
- антиоксиданттық қасиеттер:майдың құрамындағы антиоксиданттар жасушаларды тотығу стрессінен және ерте қартаюдан қорғайды. li>
- Салауатты майлардың көзі:майдың құрамында метаболизмді тұрақтандыруға көмектесетін пайдалы май қышқылдары бар.
- Қуыруға және қуыруға жарамды. кастрюльдер:жоғары температура тұрақтылығы майды қуыру және әртүрлі тағамдарды пісіру үшін пайдалануға мүмкіндік береді.
- Жасанды қоспалар немесе консерванттар жоқ:май табиғи ингредиенттерден жасалған. , химиялық қоспаларсыз.
- li>
Егжей-тегжейлі сипаттама: Қуырылған бадам майы, La Tourangelle, 500 мл
La Tourangelle қуырылған бадам майы жоғары сапалы табиғи бадам майы, тамақ дайындауға және тері күтіміне өте ыңғайлы. Ол ыдыстарға керемет дәм мен хош иіс береді, сонымен қатар теріге жұмсақ әсер етеді.
Өнім туралы ақпарат
- Шығарылу формасы:май.
- Көлемі: 500 мл.
- Мақсаты:аспаздық мақсатта, тағамдардың ерекше дәмін жасау және тері күтімі.
- Негізгі қасиеттері:пайдалы майлармен қанықтыру, ыдыс-аяқта нәзік дәм жасау, тері күйіне оң әсер ету.
Негізгі артықшылықтары:
- Жоғары сапа:май табиғи ингредиенттерден жасалған, жасанды заттар қосылмаған.
- Бір қанықпаған майлар мен витаминдерге бай:құрамында антиоксиданттық қасиеттерімен белгілі Е дәрумені бар.
- Жоқ. ГМО:өнімде генетикалық түрлендірілген организмдер жоқ.
Құрамы және олардың қасиеттері:
- Қуырылған бадам майы:
> қанықпаған майлар мен Е дәруменінің бай көзі. Бұл ингредиент диетаға пайдалы заттар қосады және жұмсақтық пен тегістік сезімін тудыратын тері күтімі үшін де қолданылады.зерттеу. артықшылықтары: Қуырылған бадам майы, Ла Турангель, 500 мл
Бадам майы пайдалы майлар мен антиоксиданттардың құнды көзі болып табылады, бұл оны диетада да, тері күтімінде де танымал таңдау жасайды. Келтірілген зерттеулер оның қасиеттерін растайды.
'Journal of the American College of Nutrition' (2015) журналындағы зерттеу: Зерттеуге қаралған бадам майының диеталық пайдасы, оның ішінде холестерин деңгейін төмендету және жүрек-қантамыр жүйесін тұрақтандырудағы рөлі.
Дереккөз: Американдық колледж журналы Тамақтану, 2015 .
«Тамақтануды зерттеу» бойынша жұмыс (2014):Зерттеуге тамақ өнімдерінің тұрақты тұтынуы сипатталған. бадам майы антиоксиданттық тепе-теңдікті қолдайды және ағзадағы қабыну процестерін азайтады.
Дереккөз: Тамақтануды зерттеу, 2014.
'Дерматология және тері күтімі журналында' зерттеу (2018): жариялым Тері күтіміне арналған бадам майының қасиеттері, соның ішінде теріні жұмсарту, нәрлендіру және қоршаған ортаның күйзелісінен қорғау қабілеті.
Дереккөз: Dermatology and Skin Care Journal, 2018.
em>Сарапшылардың пікірлері:
Доктор Лаура Тейлор, тамақтану бойынша сарапшы:күшті>"Бадам майы теріні нәрлендіруге және жалпы денсаулықтықолдау көмектесетін табиғи антиоксиданттар мен сау майларға бай."
Доктор Марк Уильямс, кардиолог:«Үнемі қолдану аз мөлшерде бадам майы оның қоректік қасиеттері мен бір қанықпаған майдың құрамына байланысты диетаның пайдалы бөлігі болуы мүмкін.»
Қасиеттері: Қуырылған бадам майы, Ла Турангель, 500 мл
'Journal of the American College of Nutrition' (2015) журналындағы зерттеу: Зерттеуге қаралған бадам майының диеталық пайдасы, оның ішінде холестерин деңгейін төмендету және жүрек-қантамыр жүйесін тұрақтандырудағы рөлі.
Дереккөз: Американдық колледж журналы Тамақтану, 2015 .
«Тамақтануды зерттеу» бойынша жұмыс (2014):Зерттеуге тамақ өнімдерінің тұрақты тұтынуы сипатталған. бадам майы антиоксиданттық тепе-теңдікті қолдайды және ағзадағы қабыну процестерін азайтады.
Дереккөз: Тамақтануды зерттеу, 2014.
'Дерматология және тері күтімі журналында' зерттеу (2018): жариялым Тері күтіміне арналған бадам майының қасиеттері, соның ішінде теріні жұмсарту, нәрлендіру және қоршаған ортаның күйзелісінен қорғау қабілеті.
Дереккөз: Dermatology and Skin Care Journal, 2018.
Доктор Лаура Тейлор, тамақтану бойынша сарапшы:күшті>"Бадам майы теріні нәрлендіруге және жалпы денсаулықтықолдау көмектесетін табиғи антиоксиданттар мен сау майларға бай."
Доктор Марк Уильямс, кардиолог:«Үнемі қолдану аз мөлшерде бадам майы оның қоректік қасиеттері мен бір қанықпаған майдың құрамына байланысты диетаның пайдалы бөлігі болуы мүмкін.»
Сипаттар | Сипаттама | |
---|---|---|
Ыдыстарға дәм беру | Қуырылған бадам майы салаттарға, десерттерге және пісірілген тағамдарға ерекше жаңғақ дәмін қосады. | |
Майдың табиғи көзі | Диетаны бір қанықпаған майлармен байытады , ағзаға пайдалы. | |
Тері күтімі | Қолдануға болады. теріні ылғалдандырады және нәрлендіреді, жұмсақтық пен жасайды тегістік. | |
Антиоксиданттық қасиеттер | Құрамында жасуша денсаулығына әсерімен белгілі Е дәрумені бар. | |
Қолданудың әмбебаптығы | Қуыруға, салаттар жасауға және десерттерді дайындауға өте ыңғайлы. |
Қарсы көрсеткіштер | Ескертулер |
---|---|
Жеке төзімсіздік | Бадам және басқа жаңғақтарға аллергиясы бар адамдарда жағымсыз реакциялар болуы мүмкін. |
Жаңғақ аллергиясы | |
Сақтау шарттары | Құрғақ, салқын, алыс жерде сақтаңыз. тікелей күн сәулесінен және жылу көздерінен. |
Құрама
Қызмет көрсету мөлшері: 1 ас қасық. (15 мл) | ||
Бір контейнердегі сыбаға:33 | ||
1 порциядағы мөлшер | тәуліктік қажеттіліктің%* | |
Калориялар | 130 | |
Жалпы май | 14 g | td>18 % |
Қанық майлар | 1 g | 5% |
Транс майлар | 0 g | |
Полиқанықпаған майлар | 3 g | |
Бір қанықпаған майлар | 10 g | |
Натрий | 0 мг | 0% |
Жалпы көмірсулар | 0 g | 0% |
Белоктар | 0 g |
Холестериннің, тағамдық талшықтардың, қанттың, қосылған қанттың, D витаминінің, кальцийдің, темірдің және калийдің маңызды көзі емес
* Күнделікті пайыздық мән бір порциядағы қоректік заттардың күнделікті қажеттілігінің қанша бөлігін қамтамасыз ететінін көрсетеді. Тәулігіне 2000 калория тұтыну туралы ұсыныс жалпыға бірдей.
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу