Бадам, ТАБИҒИ ЖАСЫЛ, 100 г
Сипаттама Бадам, ТАБИҒИ ЖАСЫЛ, 100 г
Бадам
Бадам - көптеген қоректік заттарға бай ең танымал жаңғақтардың бірі. Бадам – ақуыз бен талшықтың жақсы көзі және кальцийдің, сондай-ақ Е дәруменінің жоғары мөлшерімен танымал. Олар асқазан жарасына, көру қабілетінің бұзылуына, ұйқысыздыққа, қышқылдықтың жоғарылауына және анемияға пайдалы. Бадамның құрамындағы Е дәрумені адам ағзасына өте жақсы сіңеді. Biotus веб-сайтында сіз осы өндірушіден бадам сатып алып қана қоймай, басқа брендтердің өнімдерімен таныса аласыз, кеңесшілерімізден толық ақпарат ала аласыз.
Бадам сүтінің рецепті
Бадам сүтінің рецепті
span>
1 кесе шикі бадам, жуылған және түні бойы салқын мөлдір суға малынған. Таңертең жаңғақтарды блендермен 1 стакан сумен су ағарғанша ұнтақтаңыз - сиыр сүтіне ұқсас. Содан кейін 2 кесе су құйып, 30-40 секунд араластырыңыз.Сүтті 4-6 қабат қалың зығыр немесе дәке арқылы сүзіңіз. Целлюлозаны жақсылап сығыңыз. Тортты лақтыруға асықпаңыз, ол өте дәмді және кәмпиттер, пирожныйлар мен салаттар жасауға арналған қоспа ретінде тамаша.Бадам сүтін тоңазытқышта 3 сағаттан артық емес сақтау керек. күн.
Басқа ингредиенттер:
100% қуырылмаған бадам өзегі.
Ескертулер: Ашылғаннан кейін салқын жерде сақтаңыз.
Құрама
Ингредиенттер: | ||
Қызмет көрсету: 30г | ||
Бір контейнердегі порциялар: 5 | ||
| Бір порция | % күнделікті қажеттіліктен |
Калориялар | 645 |
|
Белоктар | 18,6г | |
Майлар | 57, 7 г | |
Көмірсулар | 16г |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу