Manuka Monofloral Honey, Manuka Doctor, 925+ MGO, 250 г
Манука балы қабынуға қарсы, бактерияға қарсы, вирусқа қарсы, микробқа қарсы, зеңге қарсы, антиоксиданттық және антисептикалық қасиеттерге ие. Манука балы шай ағашының (Манука) гүлдерінен жасалады. Ағаштың өзі бактерияға қарсы қасиеттерімен кеңінен танымал және аралар Манука балының соңғы өніміне айналдырған тозаң мен балшырындар өздерінің бірегей құрамы бойынша бүгінде теңдесі жоқ. Бұл препарат көптеген бактериялармен күресуге қабілетті, соның ішінде: Helicobacter pylori (асқазан мен он екі елі ішектің ойық жарасын тудыратын), стафилококк бактериялары, ішек таяқшалары және тамақтың қабынуын тудыратын стрептококк бактериялары. Манука балы псориаз, экзема, дерматит, герпес, тырнақтың кейбір саңырауқұлақ аурулары, фурункулдар, безеулер, төсек жаралары және т.б. Манука балы – емдік қасиетіне байланысты бірегей өнім ғана емес, сонымен қатар өте дәмді.
Biotus веб-сайтында сіз өнімдерді сатып алып, танысып қана қоймай, сонымен қатар біздің сайтымыздан толық ақпарат ала аласыз. кеңесшілер.
Manuka Doctor, Manuka Monofloral Honey, MGO 925+, 8,75 унция (250 г)Ұсынылатын пайдалану: 1 ас қасық. л. тәулігіне.
Басқа ингредиенттер:Жаңа Зеландия монофлоралды манука балы.
Тегін: ГМО.
Ескертулер: 1 жасқа толмаған балаларға жарамсыз. 25ºC-ден төмен температурада сақтау керек.
Қызмет көрсету өлшемі: 1 ас қасық (21 г) | ||
Сыбаға: 11 | ||
| Бір порция сомасы | DV-нің%** |
Калориялар | 70 |
|
Жалпы май | 0г | 0% |
Натрий | 0 мг | 0% |
Жалпы көмірсулар | 17г | 6% |
Жалпы қант | 15г |
|
Тиіндер | 0г | 0% |
** 2000 калориялы диетаға негізделген пайыздық күндік мән. | ||
Сұрағыңызды қойыңыз
0
Жүйеге кіру бетіне оралу